3 ay önce DÜNYA

ABD'de bazı Cumhuriyetçiler, suikast girişimine uğrayan ve kulağından yaralanan başkan adayı eski ABD Başkanı Donald Trump'a desteklerini göstermek için kulaklarına bandaj taktı.

3 ay önce BİYOGRAFİLER

Görevini Türkiye İşçi Partisi'nde aktif olarak yürüten kadın siyasetçilerden olan Sera Kadıgil kimdir sorusunu yanıtlıyoruz. Siyaset sahnesinde sıklıkla görülen isimlerden olan Sera Kadıgil ve hayatına dair detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

3 ay önce DÜNYA

Güney Kore; Kuzey Kore'nin, içerisinde çöp bulunan balonları göndermeye devam ettiğini açıkladı.

3 ay önce DÜNYA

Gazze Şeridi'ndeki hükümet, İsrail ordusunun Gazze'de 7 Ekim 2023'ten bu yana sürdürdüğü saldırılarda 3 bin 408 katliam gerçekleştirdiğini ve 81 bin ton patlayıcı kullandığını açıkladı.

3 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (2024-ALES/2) katılacak adayların sınava giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu.

3 ay önce GÜNDEM

DEM Parti, Hakkari Belediyesine kayyım atanmasına karşı yürütmenin durdurulması için Van Nöbetçi İdare Mahkemesine başvuruda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüyle bağlantılı "gizli tanık" soruşturması kapsamında 8'i tutuklu 11 sanığın yargılanmasına başlandı.

3 ay önce DÜNYA

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, NATO gemilerinin Karadeniz’de yoğunlaşmasına imkan sağlayacak Ukrayna'nın stratejisini, ilave tehdit saydıklarını belirterek, Rusya’nın güvenliğini sağlamak için gerekli tüm tedbirleri alacaklarını söyledi.

3 ay önce EĞİTİM

Kamu Personeli Seçme Sınavı ​​​​​​​(KPSS) Alan Bilgisi oturumlarına girecekler için sınav merkezi olan il ve ilçelerde, nüfus müdürlüklerinin hafta sonu açık tutulacak.

3 ay önce YEREL

Sancaktepe'de, bir kişinin silahla yaralandığı kuyumcu soygununa ilişkin 11 şüpheli, olaydan bir gün sonra Kocaeli'nde gözaltına alındı.