3 ay önce Genel

İzmir Foça'da Yeni Bağarası Mahallesi 7'nci Jandarma Komando Eğitim Alayı bölgesinde saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Yangın daha sonra yangın ormana sıçradı.

3 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yeni başkan belli oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'nin yeni başkanı seçildi.

3 ay önce DÜNYA

ABD Temsilciler Meclisi ve Senatosu'nda düzenlenen iki kapalı oturumda kolluk kuvvetleri, Cumartesi günü Pennsylvania'da Donald Trump'a suikast girişiminde bulunan saldırgan hakkında yeni bilgiler paylaştı.

3 ay önce GÜNDEM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kayyım uygulamasının tümden bu ülkenin gündeminden kalkmasının şart olduğunu söyledi.

3 ay önce ORTADOĞU

İsrail ordusu, Hizbullah'ın geçen ay insansız hava aracı (İHA) ile düzenlediği saldırıda yaralanan askerinin öldüğünü bildirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Erdoğan, suikast girişimine uğrayan ABD eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti Başkan Adayı Donald Trump’la telefonda görüştü. Erdoğan, suikast girişimini “demokrasiye yapılmış bir saldırı” olarak nitelendirdi.

3 ay önce BİYOGRAFİLER

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu, çoğu zaman magazin kameralarına yakalansa da pek fazla görüntü vermemeyi tercih ediyor. Bu doğrultuda Zehra Çilingiroğlu kimdir sorusunu yanıtlıyoruz!

3 ay önce DÜNYA

Fransa, İsrail Parlamentosunda "Filistin devletinin kurulmasına karşı çıkan" önergenin kabul edilmesinden duyduğu "şaşkınlığı" ifade etti.

3 ay önce Genel

Erzurum'un Tortum ilçesinde, 5 gün önce meydana gelen heyelanda aracın akarsuya düşmesi sonucu kaybolan bebeğin cenazesine ulaşıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı da olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sokak hayvanları yasa teklifiyle ilgili açıklamalarda bulundu.