3 ay önce TUNCELİ

Dersim Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından sokak hayvanlarıyla ilgili tartışmalı yasa tasarısına ilişkin açıklama gerçekleştirdi.

3 ay önce GÜNDEM

DEM Parti, Suruç katliamının aydınlatılması ve IŞİD hareketliliğine karşı uluslararası önlemlerin tespit edilmesi için TBMM'ye araştırma önergesi verdi.

3 ay önce GÜNDEM

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüyle bağlantılı gizli tanık Serdar Sertçelik'in firarına ilişkin 11 sanığın yargılandığı davaya devam edildi.

3 ay önce Magazin

Ekranların sevilen yarışması Masterchef'in jüri üyesi olan Somer Şef özel hayatı ile izleyiciler tarafından merak edilir. Peki, Somer Şef kaç çocuğu var? İşte, tüm detaylar...

3 ay önce HAYVAN HAKLARI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, sokak hayvanları için sahiplendirme seferberliği başlattı. Başkan Akın, 270 sokak hayvanının sahiplendirildiğini ve hayvanseverlere 20 ton mama desteği sağlandığını belirtti. Tüm vatandaşları sokak hayvanlarına yuva olmaya davet etti.

3 ay önce DÜNYA

Güney Kıbrıs Rum Yönetiminin (GKRY) Baf Belediyesi, ülkesinde yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarıyla yargılanarak jüri tarafından suçlu bulunan ABD'li Senatör Bob Menendez'e iki yıl önce verdiği "fahri vatandaş" ünvanı ile kentin altın anahtarının verilmesine dair kararı iptal etti.

3 ay önce DÜNYA

Hizbullah Hareketi, İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyine düzenlediği hava saldırısında 1 mensubunun öldüğünü bildirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Pera Palas'ta Gece Yarısı Netflix'in sevilen yerli yapımlarından biri. İlk sezonuyla 2022 yılında izleyici karşısına çıkan Pera Palas'ta Gece Yarısı 2.sezon ne zaman sorusunu yanıtladık. İşte, detaylar!

3 ay önce DÜNYA

Ursula von der Leyen, Avrupa Parlamentosu'nda (AP) güvenoyu alarak bir dönem daha Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı oldu.

3 ay önce ADIYAMAN

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile projelerde işbirliği konusunda görüşme sağladı.