3 ay önce DÜNYA

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Rusya ile askeri alandaki işbirliğinin önemi ve gerekliliğini görüştü.

3 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi Oturumları 20-21 Temmuz'da yapılacak.

3 ay önce GÜNDEM

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davada, savcı esas hakkındaki mütalaasını sundu.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun gece boyunca Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 16 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

3 ay önce GÜNDEM

Hatay Tabip Odası Başkanı Sevdar Yılmaz, Hatay’daki hastanelerde malzeme eksikliği yaşandığını belirterek, “Hastanede sütür malzemesi (dikiş malzemesi), ameliyathane eldiveni olmadığı için ameliyatlar 1-2 hafta sonraya erteleniyor” dedi. Hatay’ın Samandağ içesinde bulunan konteyner Aile Sağlığı Merkezi’nde (ASM) görev yapan hekim Sabri Kimyon ise en önemli sorunlarının altyapı olduğunu söyledi. Kimyon, “Bu ilkel koşullarda hasta bakıyoruz, bunun artık bitmesi lazım” diye konuştu.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun, Tel Aviv'e düzenlenen saldırıdaki insansız hava aracını (İHA) tespit ettiği ancak tehdit olarak algılanmadığı için imha etmediği bildirildi.

3 ay önce DÜNYA

Somali hükümeti, ülkede güvenliğin tesisi için "devlet dışı aktörler" tarafından yapılan silah ticaretini yasakladığını duyurdu.

3 ay önce DÜNYA

Yemen'deki Husiler, İsrail'in başkenti Tel Aviv'e insansız hava aracıyla (İHA) saldırı düzenlediklerini açıklarken, "Tel Aviv'i güvenli olmayan bölge" ilan etti.

3 ay önce GÜNDEM

Sinan Ateş cinayeti davasında savcı, esas hakkında mütalaasını verdi. Mahkeme davayı 30 Eylül'e erteledi.

3 ay önce GÜNDEM

MGM 19 Temmuz hava tahmin raporunu yayınladı. Rapora göre: Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Ordu ve Hakkâri çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.