3 ay önce GÜNDEM

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, mecliste bir araştırma komisyonu kurulması gerektiğini belirterek, "Türkiye'nin adaletli ve aydınlık yarınları için yargının üzerindeki siyasi baskı kaldırılmalı ve böylelikle bu suça karışan her kim varsa adil bir şekilde yargılanıp kanunların öngördüğü cezayı almalıdır." dedi.

3 ay önce EMEK DÜNYASI

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Antalya Şubesi Eş Başkanı Şükran İçöz; Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun “En büyük amacımız önce hasta memnuniyeti, sonra çalışan memnuniyeti” sözlerini eleştirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Eski MHP Disiplin Kurulu Asri Karaarslan Uzun, Yalova'da silahlı saldırıya uğradı. Uzun, Sinan Ateş için çeşme yaptırdıktan sonra tehditler aldığını söyledi.

3 ay önce GÜNDEM

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın koruması Haydar İnanır intihar etti.

3 ay önce DÜNYA

Dünya genelinde yazılım sistemlerinde yaşanan sorun nedeniyle birçok sektörde işlemler durdu. O sektörler arasında bankacılık, havayolları, hastane ve yayın kuruluşları yer alıyor.

3 ay önce DÜNYA

Avustralya'nın çeşitli eyaletlerinde, bankalar ve havacılık sektörünün de aralarında olduğu bazı kurum ve kuruluşların işletim sistemlerini etkileyen bir kesintinin meydana geldiği bildirildi.

3 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Tarihi ve gizemiyle Netflix'in ilgi çeken yerli yapımlarından Pera Palas'ta Gece Yarısı, Pera Palas Oteli'nin tüm ihtişamını gözler önüne seriyor. Haliyle Pera Palas'ta Gece Yarısı nerede çekildi sorusuyla birlikte dizinin tüm çekim yerleri de merak ediliyor. Detayları paylaştık.

3 ay önce SİYASET

Gazeteci Fikret Bila, Süleyman Soylu'nun Saray'daki görüşmede Erdoğan'a kimleri şikayet ettiğine dair kulis paylaştı.

3 ay önce YEREL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), sıcaklıkların hafta başına kadar 34-37 derece aralığında seyredeceğini ve yüksek nem oranlarıyla bu değerlerin ölçülenden 5-10 derece daha fazla hissedilebileceğini bildirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Kilis'te yanan bir tırı söndürmeye giden itfaiye aracında su olmaması üzerine tır küle döndü.