3 ay önce HAYVAN HAKLARI

Manisa’da Hayvanları Koruma Derneği (HAKDEM) sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenleme olan Hayvanları Koruma Kanunu'nun geri çekilmesi için eylem gerçekleştirdi.

3 ay önce DÜNYA

ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'a siber güvenlik hizmeti veren CrowdStrike'tan kaynaklanan küresel iletişim kesintisi, Fransa'da farklı sektörleri olumsuz etkiledi.

3 ay önce DÜNYA

ABD'li Delta ve United Airlines, küresel iletişim sisteminde yaşanan kesintiden dolayı uçuşlarını askıya aldı.

3 ay önce GÜNDEM

CHP, "verileri gizlediği ve kararttığı ve kamu görevini kötüye kullandığı" gerekçesiyle TÜİK hakkında suç duyurusunda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Microsoft, Microsoft 365 uygulama ve hizmetlerine erişimde aksaklık yaşandığını ancak sorunu hafifletici önlemler alınmaya devam edilirken hizmetlere erişimde iyileşme görüldüğünü bildirdi.

3 ay önce DÜNYA

Hizbullah Hareketi, Lübnan'ın güneyinden İsrail'in yasa dışı yerleşim birimi ve askeri üssünü katyuşa ve kendileri tarafından yapılan "Vabel" füzesiyle hedef aldıklarını duyurdu.

3 ay önce DÜNYA

Eski ABD Başkan Donald Trump'a yönelik suikast girişiminde bulunan zanlı Thomas Matthew Crooks'un babasının, "oğlunun hareketlerinden endişe duyduğu" gerekçesiyle polisi aradığı öne sürüldü.

3 ay önce DÜNYA

Fransa'da erken genel seçimlerin ardından dün ilk genel kurulunu yapan mecliste, milletvekillerini karşılama görevi meclisin en genç vekili olan aşırı sağcı Flavien Termet'e kalınca diğerleri genç vekille tokalaşmaktan kaçındı.

3 ay önce GÜNDEM

Sosyal medyada 'İlahici Ali' adıyla bilinen Ali Özdemir, İstanbul Esenler'de silahlı saldırıya uğradı. Özdemir bacağından yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

3 ay önce GÜNDEM

Milliyet yazarı Zafer Şahin: "Kulislerde İstanbul’daki bir CHP’li belediye başkanının kasetinin yakında servis edileceği söylentisi var."