3 ay önce Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü dolayısıyla Kuzey Kıbrıs'a gitti.

3 ay önce GÜNDEM

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Gaziantep’in Nizip ilçesinde yıkılan tek bina olan Furkan Apartmanı davasında karar açıklandı. Faik Öğüt, Eyüp Öğüt ve Nejdet Alpay hakkında beraat verilirken, Yılmaz Şahin Yurtyapan 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji tarafından 20 Temmuz hava durumu raporu yayımlandı. Rapora göre 10 il için sarı kodlu uyarı yapılırken; Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Giresun'un doğusunda kuvvetli yağış bekleniyor.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Antalya, Balıkesir, Uşak, Çanakkale ve Çorum'da ormanlık alanlarda yangın çıktı. Ekipler yangınları söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediyor.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Marmara Denizi'nde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem İstanbul ve çevre şehirlerde hissedildi.

3 ay önce DÜNYA

Tesla, SpaceX ve X gibi şirketlerin sahibi milyarder Elon Musk, küresel yazılım sorununun ardından CrowdStrike'ı sistemlerinden sildiğini bildirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Dilan ve Engin Polat'ın çiftinin de tutuklandığı davayla ilgili düzenlenen MASAK raporunun detayları ortaya çıktı. Raporda, Dilan Polat'ın ticari ve finansal işlemlerde karar yetkisinin olmadığı, karar vericilerinin Engin ve Sezgin Polat olduğu belirtildi.

3 ay önce DÜNYA

Katıldığı televizyon programında konuşan Irak Türkmen Cephesi (ITC) Milletvekili Erşat Salihi, KDP ile Arapların da dahil edildiği bir yönetim biçimi üzerinde anlaştıklarını açıkladı.

3 ay önce DÜNYA

El Kaide liderlerinden Amin Al Hak, Pakistan'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

3 ay önce DÜNYA

Türkiye'de 1 kişinin ölümüne neden olduğu için kaçtığı ABD'de tutuklanan Timur Cihantimur cezaevinde 3 kişinin saldırısı sonucu yaralandı.