3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Küçükköy Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan orman yangını kontrol altına alındı.

3 ay önce Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü için gittiği Kuzey Kıbrıs'ta açıklama yapıyor.

3 ay önce DÜNYA

Fransa'nın 12 vilayeti için "turuncu alarm" verildi. Buna göre dolu ve yoğun yağışların eşlik edeceği kuvvetli fırtınaların güneyden kuzeye bölgeyi olumsuz etkileyeceği kaydedildi.

3 ay önce GÜNDEM

KPSS Alan Bilgisi'nin kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri testlerinden oluşan birinci oturumu başladı.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze'ye saldırıları 288. gününde. Gece boyunca devam eden saldırılarda en az 24 Filistinli hayatını kaybetti.

3 ay önce GÜNDEM

Antalya'ya tatil için giden bir kişi, odasındaki klima sorununun çözülmediğini iddia etti. Bu nedenle müşteri yemekhaneye yatağını sererken, olayın yayılmasıyla bakanlık tarafından inceleme başlatıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde otobüsle otomobilin çarpışması nedeniyle 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Giresun'da etkili olan şiddetli yağış il merkezi başta olmak üzere Tirebolu, Espiye ve Doğankent ilçelerinde maddi hasara yol açtı. Bölgede yan yatan evlerin yanı sıra köprülerde hasar oluştu.

3 ay önce DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, eski ABD Başkanı Trump ile telefon görüşmesi yaptı.

3 ay önce GÜNDEM

Samsun ilinde 68 yaşındaki emekli albay Hüseyin Narlı, evinde ölü bulundu. Narlı'nın cenazesi otopsi için adli tıpa gönderildi.