2 ay önce GÜNDEM

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı konuşmada hükümetin bütçe yönetimi ve ekonomi politikalarını sert bir dille eleştirdi. Ekmen, "Bütçe bir tercih meselesidir" diyerek, iktidarın tercihlerinin ekonomi üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti.

2 ay önce DÜNYA

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ABD ve Iraklı yetkililerin güvenlik işbirliğini görüşmek üzere bir araya geldiğini açıkladı.

2 ay önce DÜNYA

Associated Press (AP) haber ajansının yaptığı ankette, ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçiminde adaylıktan çekilip yerine önerdiği Kamala Harris'in, partisinin adayı olabilmek için yeterli sayıda Demokrat Partili delegenin desteğini aldığı görüldü.

2 ay önce DÜNYA

ABD’nin Oregon eyaletinden Demokrat Senatör Jeff Merkley, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ABD Kongresindeki konuşmasına katılmayacağını açıkladı.

2 ay önce GÜNDEM

Diyarbakır’da aralarında AKP'li vekillerin çocuklarının da olduğu en az 25 kişi, kayyımlar tarafından "özel kalem" olarak işe alındıktan sonra memur statüsü kazandı. AKP'liler, kadro alır almaz Trabzon, Konya ve Antalya gibi kentlere atandı.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Savunma Bakanlığı, nükleer saldırı kapasiteli kıtalar arası balistik "Yars" füzesiyle tatbikat yaptığını duyurdu.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun gece boyunca Gazze Şeridi'ne yönelik sürdürdüğü saldırılarda en az 93 Filistinlinin yaşamını yitirdiği, onlarcasının yaralandığı bildirildi.

2 ay önce GÜNDEM

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'a ait Baykar’dan beş adet, TUSAŞ’tan ise bir adet olmak üzere altı adet İHA için 323,6 milyon TL ödedi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail'de, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'nı (UNRWA) "terör örgütü" ilan eden, ülkedeki çalışmalarını yasaklayan ve çalışanlarının dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören 3 yasa tasarısı, meclisteki ilk oylamadan geçti.

2 ay önce DÜNYA

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, aşırı sağcıları ülkede 28 Temmuz'da düzenlenecek devlet başkanı seçimine "gölge" düşürmekle suçladı.