2 ay önce YEREL

Esenyurt'ta çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralındı.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji, 24 Temmuz hava tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre, hava sıcaklıklarında değişiklik beklenmiyor. Doğu Akdeniz için yer yer kuvvetli olması beklenen yağış uyarısı yapıldı.

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'de düzenlenen "Kuyu-12" operasyonu kapsamında gözaltına alınan 43 şüpheliden 27'sinin tutuklandığını bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

Hamas, sosyal medyada yayılan ve bir kişinin İsrail'in Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılımı çerçevesinde, Fransa'nın başkenti Paris'te ölümlü saldırı tehdidinde bulunduğu görüntülerin İsrail'in uydurması olduğunu belirtti.

2 ay önce DÜNYA

Nijer'in batısında düzenlenen terör saldırısında 15 asker yaşamını yitirdi.

2 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden'ın yarıştan çekilmesiyle Demokratların adayı haline gelen Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ilk seçim kampanyası mitinginde 5 Kasım'da yapılacak seçimleri kazanma sözü verdi.

2 ay önce ORTADOĞU

Gazze'deki hükümet, İsrail'in, güneydeki Han Yunus kentine son 24 saatte düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 89'a yükseldiğini, yaralıların sayısının ise 263'ün üzerine çıktığını duyurdu.

2 ay önce GÜNDEM

Osman Kavala'yı ziyaret edeceği açıklaması nedeniyle MHP ile gerilim yaşayan AK Partili Tuğrul Türkeş, Tayfun Kahraman, Can Atalay ve Çiğdem Mater'le görüşmek için de başvuru yaptığını duyurdu.

2 ay önce Genel

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce GÜNDEM

Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda kabul edildi.