2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Sinop'un Dikmen ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Kandilli Rasathanesi Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde saat 20.22'de 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

2 ay önce GÜNDEM

Kılıçdaroğlu, İzmir’de katıldığı BAMAD etkinliğinde CHP lideri Özgür Özel‘in ‘Cumhurbaşkanı’nın elini sıkmıyor’ sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu “Siz susmayın, konuşabilin diye elini sıkmıyorum. Halkımıza sürtük, çapulcu dediği için elini sıkmıyorum. Partime ve kendinden olmayan seçmene terörist dediği için elini sıkmıyorum” dedi.

2 ay önce DÜNYA

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Washington'da bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yla perşembe günü bir araya geleceğini bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

ABD Kongresinin Demokrat liderleri Chuck Schumer ile Hakeem Jeffries, Kamala Harris'in Demokratların başkan adayı olmasına tam destek verdiklerini ve Harris'in seçimi kazanacağına inançlarının tam olduğunu belirtti.

2 ay önce TOPLUM & YAŞAM

ABD’de trafik kazasında hayatını kaybeden 3'ü Batmanlı gencin ailesi, cenazelerin Batman’a getirilmesi için yetkililerden destek istiyor.

2 ay önce ANTALYA

Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Özkan Koçak, sokakta bulduğu ve içinde 5 çeyrek altın bulunan çantayı, çalıştığı belediyeye teslim ederek sahibine ulaştırılmasını sağladı. Çantadaki kimlikten ev adresi tespit edilerek, belediyeye davet edilen 76 yaşındaki Dürdane Göçmen, sevinç gözyaşlarıyla kaybettiği çantasını teslim aldı.

2 ay önce DÜNYA

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, suikast girişimine uğrayan ABD'nin 45. Başkanı ve Başkan adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

2 ay önce Genel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

2 ay önce Genel

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.