2 ay önce ORTADOĞU

İsrail, Lübnan'ın güneyinden sınırlarına 4 insansız hava aracı (İHA) ve 10 roketin fırlatıldığını tespit ettiklerini bildirdi.

2 ay önce AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı.

2 ay önce GÜNDEM

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifiyle ilgili "Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır. Arzumuz sokaklarımızın güvenli hale gelmesidir" dedi.

2 ay önce Magazin

Ünlü sanatçı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül,özel hayatıyla merak edilmektedir. Peki, Mahsun Kırmızıgül kaç kez evlendi? Şimdiye kadar yaptığı evlilikler ve çocuklarına dair edindiğimiz bilgileri derledik.

2 ay önce DÜNYA

ABD Gizli Servis Direktörü Cheatle, eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik suikast girişiminin ardından istifa etti.

2 ay önce DÜNYA

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), yaklaşık 10 aydır İsrail saldırıları altındaki Gazze'de atık sularda tespit edilen çocuk felci virüsü nedeniyle olası bir salgından "aşırı endişe" duyulduğunu açıkladı.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Çağlar Ertuğrul sevgilisi olarak bilinen Kayla Manukyan kimdir nerelidir sorusu hayranlar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Detayları paylaştık...

2 ay önce İSTANBUL

Türkiye'nin metropol şehri olan İstanbul hem tarihi hem de moderniteyi kapsayan kozmopolit bir özellik taşıyor. Elbette lüks ve ihtişamın ön plana çıktığı yerler de oluyor. İşte, İstanbul'un en zengin semtleri listesi...

2 ay önce GÜNDEM

Trabzonspor’un resmi TikTok hesabından Kürtçe şarkı ile paylaşım yapıldı. Paylaşımın daha sonra kaldırıldığı görüldü.

2 ay önce DÜNYA

Bangladeş'te, Bağımsızlık Savaşı'na katılanların ailelerine kamuda kontenjan ayrılmasının ardından başlayan protestolar sürerken, şiddetli eylemlerde yaşamını yitirenlerin sayısı 187'ye yükseldi.