Çağlar Ertuğrul'la adı sıkça anılan Kayla Manukyan başarılı bir stilist ve kostüm asistanıdır. Çiftin dört yıldır ilişkileri vardır. Peki, Kayla Manukyan kimdir? Ailesine dair hangi bilgiler mevcut? Sizin için tüm detayları araştırdık…

Kayla Manukyan Kimdir 1

Kayla Manukyan Kimdir?

Kayla Manukyan dizi ve sinema sektöründe kostüm asistanı olarak görev alan bir stilisttir. 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Psikoloji Lisans programını onur derecesiyle tamamlamıştır. İlk stajını Fransız Lape Hastanesi'nde psikoloji alanında ikincisini ise Pusula Grup Danışmanlık'ta eğitim ve yönetim danışmanlığı ve psikolojik danışmanlık üzerine yapmıştır. İstanbul Psikanaliz Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Derneği'nde (Psikeist) psikanaliz kuramı, savunma mekanizmaları, kişilik örgütlenmeleri ve psikopatolojinin pratikteki işleyişleri üzerine eğitim görmüştür.

Moda alanında kariyer yapma hayaliyle Atölyemart'ta 2 sene boyunca çizim eğitimi aldıktan sonra İstanbul Moda Akademisi'nde (İMA) "moda çizim teknikleri" ve Styling eğitimlerini tamamlamıştır. Marie Claire, Women's Health ve Men's Health dergilerinde moda editörü asistanlığı yapmış, daha sonra Madame Figaro dergisinde Moda ve Stil editörlüğü görevini üstlenmiştir. Çeşitli dizilerde stil danışmanı olarak çalışmış ve son olarak Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizinin kostüm asistanlığını üstlenmiştir. Ayrıca Sanat Terapisi eğitimini tamamlayarak "kişisel stil danışmanlığı" ve "sanat ve moda psikolojisi" alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir. Kayla Manukyan kimdir sorusu kısaca bu şekilde özetlenebilir.

NOT: Aynı dizide oynayan Çağlar Ertuğrul ile de bu dizi sayesinde tanıştıkları düşünülmektedir.

Kayla Manukyan Boyu

Kayla Manukyan Çağlar Ertuğrul ile dört senedir birliktedir. Bu anlamda kendisine ait diğer bilgiler de merak edilmektedir. Ancak Manukyan’ın boyuna dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Kayla Manukyan Burcu

Kayla Manukyan Yengeç burcudur.

Kayla Manukyan Kaç Yaşında?

Kayla Manukyan, 1992 yılında İstanbul'da doğmuş ve 2024 yılı itibarıyla en son "Fazilet Hanım ve Kızları" adlı dizide kostüm asistanlığı yapmıştır.

Kayla Manukyan Nereli?

Eğer Kayla Manukyan aslen nereli diye merak ediyorsanız ünlü stil danışmanı İstanbul doğumludur. Bu nedenle de sadece İstanbullu olduğu bilgisi yer almaktadır.

Kayla Manukyan Kimdir 3

Kayla Manukyan Kimin Torunu?

Çağlar Ertuğrul’un sevgilisi kim sorusu kapsamında Kayla Manukyan kimin kızı veya torunu olduğuna dair kullanıcılar araştırmalar yapmaktadır. Fakat ne yazık ki Manukyan'ın büyükbabasının ve büyükannesinin kimler olduğu bilinmemektedir.

Kayla Manukyan’ın Annesi Kimdir?

Kayla Manukyan'ın annesi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ermenilerde soyadı benzerliğinden dolayı insanlar akraba olduklarını zannetse de Matild Manukyan’ın akrabalığına dair resmi bir bağlantı yoktur. Matild Manukyan’ın tek çocuğu Kerope Çilingir'dir ve Kerope Çilingir’in ilk evliliğinden Mayk, Dora ve Linda adında çocukları vardır. İkinci evliliğini Nektar Hanım’la yapan Kerope Çilingir, son olarak 2019’da Neslihan Karaman ile evlenmiş ve 5 Ağustos 2021’de hayatını kaybetmiştir. Bu çocuklar arasında Kayla Manukyan’ın ebeveyni olan biri olup olmadığı bilinmemektedir.

Kayla Manukyan Kimdir 6

Kayla Manukyan Kimin Kızı?

Kayla Manukyan’ın Matild Manukyan ile bir akrabalık bağı olup olmadığı kesin olmamakta, tamamen soyadı benzerliğine dayanmaktadır. Bu nedenle Ermeni olup olmadığı da kesin değildir.

Bu yazımızda okurlarımız için Kayla Manukyan kimdir sorusunu cevaplandırdık.