2 ay önce Bilim, teknoloji

ABD'de bilim insanları, atmosferdeki suyu içme suyuna dönüştürebilecek cihaz geliştirdi.

2 ay önce ADVERTORIAL
2 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) büyükelçileri, Ukrayna'nın yeniden inşasını ve kamu yönetiminin işleyişini sürdürmesini desteklemek amacıyla oluşturulan fon kapsamında yaklaşık 4,2 milyar avro değerindeki ilk taksitin gönderilmesini onayladı.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı, son 24 saatte 55 artarak 39 bin 145'e çıktı.

2 ay önce TEKNOLOJİ

Araçlar için düzenlenen sigorta ekspertiz raporlarına e-Devlet üzerinden ulaşılabilecek.

2 ay önce DÜNYA

Alman hükümeti Çarşamba günü, İran liderliğinin ideolojisini yaymak ve Lübnan'daki Hizbullah silahlı grubunu desteklemekle suçlanan Hamburg merkezli bir örgütü yasakladı. Polis, ülke genelinde 53 eve baskın düzenledi.

2 ay önce HAKKARİ

Yüksekova ilçesindeki Veregoz bölgesinde cisim patlaması sonucu Bedrettin Düzen adlı çoban hayatını kaybetti.

2 ay önce BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ

TGS, Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü dolayısıyla açıklama yaptı. Açıklamada, sansüre ve baskıya karşı mücadele vurgusu yapıldı.

2 ay önce GÜNDEM

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı Ahmet Nedim Erdem, yürürlüğe giren uygulamayla sigortalı ve hak sahiplerinin, araçları için trafik ve kasko sigortası kapsamında düzenlenen sigorta eksperi raporlarını e-Devlet uygulaması üzerinden görüntüleyebildiklerini belirtti.

2 ay önce DÜNYA

Tesla, SpaceX ve X gibi şirketlerin sahibi Elon Musk, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın başkanlık kampanyasını destekleyen "America PAC" adlı yeni siyasi eylem komitesine ayda yaklaşık 45 milyon dolar bağış yaptığına ilişkin iddiaları yalanladı.