2 ay önce SİYASET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, erken seçim tartışmalarıyla ilgili “Nisan ayında yaptığımız anketlerde yüzde 90 civarında seçmen kitlesi, ‘artık bir yerel seçim yaptık ve ülkenin uzunca bir süre bir genel seçim ihtiyacı yoktur’ dedi. Tam üç ay geçti ve üçüncü ayın sonunda seçim isteyenlerin oranı yüzde 12’den yüzde 57'ye çıktı” ifadelerini kullandı.

2 ay önce DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Kongresi'nde yaptığı konuşma esnasında Temsilciler Meclisi ve Senato'daki Demokrat üyelerin neredeyse yarısı tarafından boykot edildi.

2 ay önce MERSİN

Toroslar ilçesinde Musa Özel adlı kişi, boşanma aşamasında olduğu kadını, anne ve babasını öldürdü.

2 ay önce İNSAN HAKLARI

Anayasa Mahkemesi, 2024 yılının ilk 3 ayında yapılan 4 bin 128 bireysel başvurunun 529’unda hak ihlali kararı verdi.

2 ay önce EMEK DÜNYASI

BES Antalya Şube Başkanı Devrim Mol şube binasında düzenlediği basın toplantısında, "Sosyal Güvenlik Kurumu emekçileri; yol, yemek, personel servisi, izin, fazla mesai ücreti vb. kazanılmış haklarının gasp edilmesi ile karşı karşıyadır" dedi.

2 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonunda görev yapacak hakemleri ilan etti.

2 ay önce SPOR

Fenerbahçe'nin En-Nesyri için Sevilla'ya ödeyeceği bonservis ve Faslı forvete vereceği maaş belli oldu.

2 ay önce DÜNYA

Bangladeş'te hükümet karşıtı protestolarda hayatını kaybedenlerin sayısı 201'e çıktı.

2 ay önce DÜNYA

KDP ile kentte en çok alan Kürt partisi olan KYB’yi dışarda bırakıp, Türkmen, Araplar partileri ve KDP ile Kerkük’ü dönüşümlü yönetme konularında anlaşan Irak Türkmen Cephesi Milletvekili Salihi'ye göre Kerkük, tarih boyunca Türkmen şehriydi.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'da Suriye lideri Beşar Esad ile bir araya geldi. Kremlin, görüşmenin dün akşam gerçekleştiğini açıkladı