2 ay önce SİYASET

TBMM İnsan Hakları Komisyonu’nda “Ölürüm Türkiyem”li gözaltını savunan Yerlikaya’nın “‘Biji Portekiz' ağzıyla hareket edenlerin hoşlanmadığı bir türkü olmasından üzüntü duymuyorum” cümlesindeki “Biji” tutanakta sansürlendi.

2 ay önce DÜNYA

Avustralya'nın batısındaki Camballin bölgesinde 2 helikopterin havada çarpışması sonucu 2 pilot hayatını kaybetti.

2 ay önce DÜNYA

ABD Temsilciler Meclisi, eski Başkan Donald Trump'a suikast girişiminin soruşturulması için 2 partiden 13 temsilcinin bulunduğu bir görev gücünün oluşturulmasını oy birliğiyle kabul etti.

2 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Sağlık Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ve beraberindeki heyet Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyini ziyaret etti.

2 ay önce DÜNYA

Brezilya Devlet Başkanı Luis Inacio Lula da Silva, ülkesinin dönem başkanı olduğu ve Rio de Janeiro'da yapılacak G20 Zirvesi öncesi dünyadaki açlığı sona erdirmek amacıyla "Açlık ve Yoksulluğa Karşı Küresel İttifak Görev Gücü" adında bir girişim başlatacağını duyurdu.

2 ay önce DÜNYA

Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, ABD'de Başkan Joe Biden ile Cumhuriyetçilerin 5 Kasım'da düzenlenecek seçimdeki başkan adayı Donald Trump'a mektup yazdı.

2 ay önce MUĞLA

Bodrum ilçesinde yaşayan Hüsne Topal, boşandığı erkek Hacı Ömer A. tarafından katledildi.

2 ay önce GÜNDEM

Ali Yerlikaya, Mersin’de gözaltına alınan gençlere ülkücü şarkıcı Mustafa Yıldızdoğan'ın seslendirdiği “Ölürüm Türkiyem” şarkısının dinletilmesi ile ilgili konuştu, Yerlikaya, "Ben dinlediğim zaman son derece duygulanıyorum. Yüreğim kıpır kıpır oluyor. Türkiye'm şarkısı bugün hepimizi, bu salonda bulunan herkesi coşkulandırır.” dedi.

2 ay önce SİYASET

Ali Yerlikaya, kayyım uygulamasına ilişkin "DEM de siyasi bir parti, seçime girdi, seçildi. Biz kayyım atanmasından çok keyif almıyoruz" ifadesini kullandı.

2 ay önce TUNCELİ

Dersim’de, kent genelinde 5 gün süreyle miting, konser, toplantı ve gösteri yürüyüşü gibi etkinliklere yasak getirildi.