2 ay önce DÜNYA

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), alkol tüketiminde en üst sıralarda yer alan Avrupa'daki gidişatı durdurmak için acil eylem çağrısında bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

50. Hükümet'te 27 Temmuz 1994-27 Mart 1995 arasında Devlet Bakanı olarak görev yapan Salih Sümer, yaşamını yitirdi.

2 ay önce Genel

Kayseri'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

2 ay önce DÜNYA

ABD, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun dün Kongre'deki konuşmasında Filistin destekçisi Amerikalılar için kullandığı "kullanışlı ahmaklar" sözünü reddederek protestocuların "çoğunun" İran'dan destek almadığını belirtti.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Sanatçı Sezen Aksu, dolandırıcıların tuzağına düştü. Beyoğlu Belediyesi adına arandığı söylenen Aksu, çocuklara 200 bin TL bağış yaptığını düşünürken, dolandırıldı.

2 ay önce SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de 2 kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesinin ardından İZSU Genel Müdürü'nün gözaltına alınmasına ilişkin "Yükün de suçun da sadece sırf CHP'li belediye diye CHP'li belediyelerin yöneticilerine yıkılmasına karşı da dikkatliyiz. Şirketin sorumluluğun da ne oranda olduğunu görüyoruz. Bu konuda da esas hesap verecek hesapsız, kitapsız, lüzumsuz yere elektrik dağıtım şirketlerini özelleştiren bu iktidar" dedi.

2 ay önce Genel

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'in, "F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebiliriz." açıklamasına ilişkin, "Kişisel sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere sizi İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağım." ifadelerini kullandı.

2 ay önce GÜNDEM

Kırşehir’de iddiaya göre bir polis memuru, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı eşinin gözleri önünde silahla vurarak öldürdü. Şüpheli, olayın ardından polis ekiplerine teslim oldu.

2 ay önce DÜNYA

ABD'de Filistin destekçisi göstericiler, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu Beyaz Saray önünde protesto etti.

2 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Gazze'de sivil ölüm oranının düşük olduğu ve Refah'ta hiç sivil ölmediği yönündeki iddiaları hakkında, "Benim cevabım basit. İnsanlar bu konuda kime inanacağını biliyor. İçim rahat." dedi.