2 ay önce DÜNYA

ABD'nin Texas kıyılarına 8 Temmuz'da "kategori 1" şiddetinde çıkan Beryl Kasırgası nedeniyle ölenlerin sayısı 36'ya yükseldi.

2 ay önce EĞİTİM

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/2), 28 Temmuz Pazar günü yapılacak.

2 ay önce GÜNDEM

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi lideri Alexander G., İstanbul'da yakalandı.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Moskova'nın kuzeyinde, içinde Rus askeri görevlisinin bulunduğu bir araca bombalı saldırı olayına karıştığı şüphesiyle yakalanan Rus vatandaşı Yevgeniy Serebryakov'un, Türkiye'den iade edildiğini bildirdi.

2 ay önce YEREL

Van'da belediyenin yayalara yönelik Kürtçe yazılan uyarı yazıları boyandı ve üzerine "Türkiye Türk’tür, Türk kalacak" sloganı yazıldı.

2 ay önce SİYASET

Süleyman Soylu'ya yakın mafya lideri Ayhan Bora Kaplan'ın emniyet ilişkilerini araştıran iki polis başmüfettişinin emekli edildiği öğrenildi.

2 ay önce SİYASET

Gazeteci Fehmi Koru: "Acaba 'Kim ne derse desin' meydan okumasıyla kast ettiği kim/ler olabilir Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın? Meclis komisyonunda konu oylanırken AK Partililer ile birlikte hareket etmiş olan MHP’lilerin genel kurulda desteklerini çekebilecekleri endişesi yüzünden Devlet Bahçeli’yi kast etmiş olabilir mi?"

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze kent merkezinin doğusuna gerçekleştirdiği saldırılarda en az 5 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

2 ay önce GÜNDEM

DEM Parti MYK, “Sokaklarda, düğünlerde, Meclis’te, sosyal medyada ve yaşamın tüm alanlarında sahnelenen faşizmin organizeli gösterisine alkış tutanlar toplumu tehlikeli sulara sürüklüyor.”

2 ay önce DÜNYA

ABD başkan adayı olarak adı geçen ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ile görüştü ve Gazze'deki yaşanan acılara karşı sessiz kalmayacağını söyledi.