2 ay önce GÜNDEM

Konya, Sakarya, Bursa, ve Afyonkarahisar'da çeşitli enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.

2 ay önce ANKARA

Otomobil sporlarında 48. Hitit Rallisi, hafta sonu Ankara'da düzenlenecek.

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çevrim içi çocuk müstehcenliği, yasa dışı bahis ve kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme suçlarına yönelik 41 ilde düzenlenen "Siberağ-2" operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da görüştüğü İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya, Gazze'de ateşkes konusunda kalan boşlukların doldurulması ve en kısa sürede anlaşmanın tamamlanması gerektiğini belirtti.

2 ay önce GÜNDEM

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden'ın yarıştan çekilmesiyle Demokratların başkan adayı konumuna gelen Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Beyaz Saray'da görüştüğü İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya Gazze'deki acil insani duruma ilişkin ciddi endişesini ilettiğini söyledi.

2 ay önce GÜNDEM

Mardin ve Van’da yaşanan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce DÜNYA

ABD’de yapılan ankette, Demokrat Partili Başkan Joe Biden'dan adaylığı devralan yardımcısı Kamala Harris'in Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump ile arasındaki oy farkını 1 puana indirdiği görüldü.

2 ay önce BALIKESİR

Edremit Demokrasi Platformu ve Edremit ve Beldeleri Sokak Hayvanları Koruma Derneği, Cumhuriyet Meydanı'nda sokak hayvanlarının öldürülmesini içeren yasa tasarısına karşı basın açıklaması yaptı. Katılımcılar, tasarının geri çekilmesi ve hayvan haklarının korunması çağrısında bulundu.

2 ay önce Genel

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.