2 ay önce ADVERTORIAL
2 ay önce YEREL

Tokat'ta çıkan silahlı kavgada eski muhtarı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan yeni muhtar ile oğlu, tutuklandı.

2 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla başlayan belediyelerden borç tahsili tartışmalarıyla AKP ve MHP'den CHP'ye geçen belediyelerin borçları ortaya çıktı.

2 ay önce GÜNDEM

Orta Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in batısında ise fırtına etkili olacak.

2 ay önce DÜNYA

Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi, Japon mevkidaşı Kamikava Yoko ile görüşmesinde, Çin-Japonya ilişkilerinin ilerleyeceği ya da geriye gideceği "kritik bir aşamada" olduğunu söyledi.

2 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamındaki Spor Bilimleri İçin Özel Yetenek Sınavı (2024-ÖZYES) Kılavuzu'nun yayımlandığını bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

İngiltere'de Keir Starmer liderliğinde yeni hükümet, Uluslararası Ceza Mahkemesinin (UCM), İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu​​​​​​​ hakkında yakalama kararı çıkarmasına yönelik itirazını geri çekti.

2 ay önce BALIKESİR

BGC Başkanı Ramazan Demir, sosyal medyada sorumsuzca paylaşım yapanlarla gerçek gazetecilerin bir tutulmaması gerektiğini belirterek, yerel yönetimlerin gazeteleri destekleme sorumluluğunu vurguladı. Gazeteciler Dayanışma Günü'nde mesleki sorunların dayanışmayla aşılabileceğini ifade eden Demir, yerel basının toplumun gözü kulağı olduğunu hatırlattı ve tasarruf tedbirlerinin yerel medyayı yok etmemesi gerektiğine dikkat çekti.

2 ay önce ORTADOĞU

İran destekli gruplar, Suriye'de ABD güçlerinin konuşlandığı bölgeye roket saldırısı düzenledi.

2 ay önce EMEK DÜNYASI

İskenderun OSB'de bulunan İspanyol sermayeli Befesa Silvermet İskenderun Çelik Tozu Geri Dönüşümü A.Ş. işyerinde çalışan işçiler greve çıktı.