2 ay önce SPOR

TFF 1. Lig'in yeni takımlarından Amedspor, bir dönem Galatasaray forması da giymiş olan Ömer Bayram'ı transfer ettiğini açıkladı.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Muğla'nın Milas ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

2 ay önce GÜNDEM

İzmir'in Ödemiş ilçesinde esnaftan tehdit ve şantajla haraç alan 2 kişi tutuklandı.

2 ay önce DÜNYA

G20 maliye bakanları, küresel ekonomide "yumuşak iniş" olasılığının arttığını belirtti. Uluslararası vergi işbirliğine ilişkin yayımlanan deklarasyonda, ultra yüksek net servete sahip bireylerin etkili şekilde vergilendirilmesini sağlamak için işbirliği çağrısı yapıldı.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Pera Palace Hotel'de bulunan Mustafa Kemal Atatürk'ün kaldığı oda, 1 Ağustos itibarıyla 10.00-11.00 ve 15.00-16.00 saatlerinde ziyaretçilere açık olacak.

2 ay önce GÜNDEM

DSİ'nin Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, Kayseri'deki Karasaz grup kuyuları korumaya alındı. Bölgedeki yapılar, 2050 yılına kadar kullanılacak.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji 27 Temmuz hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre; Karadeniz ile Çankırı, Kars ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Ayrıca bazı iller için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulunuldu.

2 ay önce DÜNYA

FBI, seçim kampanyası sırasında gerçekleşen suikast girişiminde eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kulağına mermi isabet ettiğini doğruladı.

2 ay önce Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın, ağustos ayında görüşeceği iddia edildi.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

İstanbul'da sıcak ve nemli havanın yerini sabah saatlerinde sağanak yağış aldı. Yağış sonrası yer yer trafik yoğunluğu yaşandı.