2 ay önce YEREL

Diyarbakır’da kimliği belirsiz bir grup, polis eşliğinde yaya yollarına yazılan Kürtçe trafik uyarı yazılarını karaladı.

2 ay önce DÜNYA

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın Beytullahim kentindeki ed-Dehiyşe Mülteci Kampı’na düzenlediği baskında onlarca kişiyi gözaltına aldı.

2 ay önce SİYASET

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, TBMM Genel Kurulu'nda DEM Parti'nin tutuklulara ilişkin verdiği grup önerisiyle ilgili konuştu. Poyraz önergenin "etnisite temelli" olduğunu söylerken, "Bir süredir Kürtçe öğrenmeye çalışıyorum. Kürtçe şarkıların ezgisi kadar sözlerini de anlamlı buluyorum" ifadelerini kullandı.

2 ay önce ORTADOĞU

Suriye'deki Şam hükümetine bağlı Kara Para Aklama ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Komitesinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR ile Türkiye'deki bazı yardım kuruluşlarını teröre finansman sağlayanlar listesine alması tepkilere neden oldu.

2 ay önce DÜNYA

Venezuela'da muhalefet, Ulusal Seçim Konseyinin (CNE) açıkladığı seçim sonuçlarını kabul etmeyeceğini belirtti.

2 ay önce DİYARBAKIR

Diyarbakır’da gece kimliği henüz belirlenemeyen kişi ve kişilerce yaya yollarına yazılan Kürtçe uyarı yazıları "Hedî - Yavaş" ve "Peşî Peya – Önce Yaya" yazılarını karaladı.

2 ay önce SİYASET

AKP'li Tuğrul Türkeş: "Oğlum Uğur, Ege Üniversitesi’nde okuyordu. Sonradan bana diyor ki: 'O zaman ‘Yapma’ dersin diye söylemedim, her akşam Gezi eylemlerine ben de katıldım.' Katılmış arkadaşlarıyla. Arkadaşları Uğur’un kim olduğunu biliyor. 'Yol kapattık, varil yaktık' diyor."

2 ay önce YEREL

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Şahindere Kanyonu'nda mahsur kalan 10 kişi kurtarıldı.

2 ay önce GÜNDEM

Van'da Kürtçe trafik uyarılarının üzerine “Türkiye Türktür, Türk kalacak” yazılamaları yapan 16 yaşındaki lise öğrencisi, polisten fikir aldığını söyledi.

2 ay önce GÜNDEM

Kırmızı bültenle aranan Alexander Gustafsson ve Dragan Pavlıcevıc, İstanbul'da; Alexandar Nedevskı da Muğla'da yakalandı.