2 ay önce YEREL

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim döneminde verdiği sözlerden biri olan Kent Lokantaları’nın ilki Kemeraltı’nda ikincisi Çiğli’de açıldı. Ekonomik krizde İzmirlilerin sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlayan ve yüzleri güldüren lokantaların üçüncüsü Karabağlar’da hizmete girecek.

2 ay önce YEREL

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gezici Açıkhava Film Günleri 1 Ağustos’ta başlıyor. Kentin farklı noktalarında 8 gün boyunca ücretsiz olarak Mucize Aynalar filmi gösterilecek.

2 ay önce DÜNYA

Venezuela'da muhalefet lideri Maria Corina Machado, ellerindeki tutanaklara göre devlet başkanı seçimini yüzde 73 ile kendilerinin kazandığını iddia etti.

2 ay önce DÜNYA

Venezuela'da devlet başkanı seçiminin sonuçlarını protesto edenlerle güvenlik güçleri arasında çıkan olaylarda 1 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'u Anayasa Mahkemesine götüreceklerini belirterek, "Bu bizim zaten görevimiz. En kısa zamanda ve yürütmeyi durdurma talebiyle bunu yapacağız." dedi.

2 ay önce HAYVAN HAKLARI

Kamuoyunda tepkilere neden olan 17 maddelik "Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi" TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

2 ay önce ORTADOĞU

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahhale ve Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım ile Tahran'da görüştü.

2 ay önce SİYASET

AKP Ankara Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Delegasyonu Başkanı Tuğrul Türkeş’in, Gezi tutuklusu Osman Kavala'yı ziyaret edeceğini açıklamasının ardından MHP ile yaşadığı gerilim devam ediyor.

2 ay önce SİYASET

AKP Sözcüsü Çelik "YRP oylarıyla yüzde 50'yi aştığını hatırlatıyoruz" diyen Erbakan'a yanıt verdi: Yeniden Refah henüz siyasi hayatta yokken Cumhurbaşkanı'mız defalarca yüksek başarı kazanmıştır.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail, Türkiye’nin NATO’dan çıkarılması için çağrı yaptı. İsrail Dışişleri Bakanı Katz, ülkedeki diplomatlara "tüm NATO üyeleriyle acilen temasa geçmeleri" talimatı verdi.