2 ay önce GÜNDEM

Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın yakında Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunarak Erdoğan ile görüşeceğini açıkladı. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Abbas'ın ziyaret davetine icabet etmediğini ve bu nedenle "özür dilemesi gerektiğini" söylemişti.

2 ay önce ORTADOĞU

Iraklı Şii lider Mukteda es-Sadr, ABD ve İsrail markalarına ait ürünler ile bu ülkeleri desteklediği savunulan markaların boykot edilmesi çağrısında bulundu ancak boykotun barışçıl bir şekilde yapılmasını istedi.

2 ay önce DÜNYA

ABD, Ukrayna Güvenlik Yardım Girişimi (USAI) fonlarından Ukrayna’ya yaklaşık 1,5 milyar dolarlık yeni bir güvenlik yardımı paketini açıkladı.

2 ay önce ADIYAMAN

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Orc Yerel Yönetimler Memnuniyet Araştırması'nda yüzde 57,5 memnuniyet oranı ile en başarılı üçüncü belediye başkanı seçildi.

2 ay önce BATMAN

Batman Valiliği, dün düğünden çıkan yayalara hafif ticari aracın çarpması sonucu aynı aileden 2'si çocuk 4 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından sürücünün gözaltına alındığını bildirdi.

2 ay önce GÜNDEM

Diyarbakır Barosu, kentteki yaya geçitlerine Kürtçe ve Türkçe yazılan "Hêdî (Yavaş)" ve "Pêşî peya (Önce yaya)" yazılarında Kürtçenin silinmesiyle ilgili suç duyurusunda bulundu.

2 ay önce SİYASET

Van’da Dem Parti il binasına baskın düzenleyen polisin çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Olayların devam ettiği öğrenildi.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Aydın'ın Efeler ilçesinde, ormanlık ve zeytinlik alanda çıkan ve kontrol altına alınan yangın, elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar sonucu geniş alana yayıldı.

2 ay önce SİYASET

Siyaset kulislerinin gündeminde merkez sağa yakın parti ve milletvekillerinin Meclis’te kuracağı yeni grup var. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ve İzmir Milletvekili Salih Uzun’un yürüttüğü çalışmalar kapsamında DEVA, Gelecek, Demokrat Parti, İyi Parti, CHP ve AK Partili kimi isimlerin biraraya gelerek mecliste yeni bir siyasi parti grubu kurması bekleniyor. En az 20 kişilik vekil listesinin şimdiden hazır olduğu, grubun öncü isminin Salih Uzun olacağı konuşuluyor.

2 ay önce GÜNDEM

ORC Araştırma şirketi, 'memnuniyet düzeyi en yüksek 5 büyükşehir belediye başkanı' araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Ankete göre 5 kişilik listede 1 tane AKP'li başkan var.