2 ay önce ORTADOĞU

ABD'den Delta, United Airlines, Almanya'dan Lufthansa, Avusturya'dan Austrian Airlines, Belçika'dan Brussels Airlines ve Hindistan'dan Air India, İsrail'e tüm uçuşlarını iptal etti. BAE'den FlyDubai de kısmen iptale gitti.

2 ay önce SİYASET

ASAL Araştırma, en beğenilen siyasetçi anketinin Temmuz sonuçlarını açıkladı.

2 ay önce ORTADOĞU

İran'ın başkenti Tahran'da suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için Katar’da cenaze töreni düzenlenecek. Doha’da kılınacak cenaze namazının ardından İsmail Haniye Luseyl kentinde defnedilecek.

2 ay önce GÜNDEM

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) en düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükseltilmesi kapsamında farkların 7 Ağustos'ta hesaplara yatırılacağını duyurdu.

2 ay önce YEREL

Karaman'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

2 ay önce HAYVAN HAKLARI

Katliam yasasına evet oyu veren vekillere tepki gösteren oyuncu Berna Laçin hakkında soruşturma başlatıldı.

2 ay önce YEREL

İzmir Büyükşehir Belediyesi, açtığı yeni yollarla kent içi trafiği rahatlatırken, yeni yerleşim alanlarına da ulaşımı kolaylaştırıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın göreve geldiği günden bu yana Balçova, Bornova, Karabağlar ve Menderes ilçelerinde 1 kilometre uzunluğunda yeni yol açıldı. 4 ilçede 2,5 kilometre uzunluğunda yeni yol yapım çalışmaları sürüyor.

2 ay önce DÜNYA

Ukrayna ve Türkiye arasında serbest ticaret anlaşmasının onaylanmasının uygun bulunmasına dair kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çevrim içi çocuk müstehcenliği, yasa dışı bahis ve kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme suçlarına yönelik "Siberağ-3" operasyonlarında 68 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

Nijerya'da benzin sübvansiyonunun kaldırılmasının ardından artan hayat pahalılığına karşı başlatılan protestolar nedeniyle bazı eyaletlerde sokağa çıkma yasağı uygulanmasına karar verildi.