2 ay önce DÜNYA

Amerikan Devletleri Örgütü (OAS) Genel Sekreteri Luis Almagro, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun tutuklanması için Uluslararası Ceza Mahkemesine (UCM) başvuruda bulunacağını duyurdu.

2 ay önce GÜNDEM

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK),  sosyal medya platformu Instagram'a erişimi engelledi.

2 ay önce DÜNYA

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın ülkedeki devlet başkanı seçimine ilişkin yaptığı açıklamaya tepki göstererek, "ABD, Venezuela'nın iç işlerine burnunu sokma." dedi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail'in Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki iki evi hedef aldığı hava saldırısında 5 Filistinli hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNDEM

Adıyaman, Ardahan, Aydın, Elazığ, Erzurum, Kahramanmaraş, Sinop ve Van'daki bazı yerlerin acele kamulaştırılmasına karar verildi.

2 ay önce GÜNDEM

Kamuoyunda 'ötanazi' tartışmalarıyla tepkilere neden olan ve 30 Temmuz'da TBMM Genel Kurulu'ndaki oylamada kabul edilerek Meclis'ten geçen 17 maddelik ‘160 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

2 ay önce GÜNDEM

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Ankara’da gerçekleştirilen takas meselesi, Türkiye ile ABD ikili ilişkileri, Gazze meselesi, bölgesel ve küresel gelişmeler gibi önemli konular ele alındı.

2 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak eşi ve kardeşiyle birlikte Turkuvaz Vakfı'nı kurdu.

2 ay önce ORTADOĞU

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye yönelik suikasta ilişkin ilk incelemelerde suikastın havadan karaya atılan bir roketle gerçekleştirildiğinin belirlendiğini yazdı.

2 ay önce ORTADOĞU

Hizbullah güçleri İsrail'e yoğun hava saldırısı başlattı. Saldırıya ilişkin detay verilmezken, sosyal medyada Celile'nin batısındaki bir bölgede İsrail'e ait hava savunma sistemlerinin aktif hale geldiğini gösteren görüntüler paylaşıldı.