2 ay önce GÜNDEM

Bakan Vedat Işıkhan, e-Devlet üzerinde en çok ziyaret edilen uygulamanın, 'SGK Tescil ve Hizmet Dökümü-İşyeri Unvanı Listesi' olduğunu duyurdu.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji'nin 3 Ağustos hava durumu raporuna göre; Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Artvin çevreleri ve Edirne'nin kuzey kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail güçlerinin, Batı Şeria'da düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerden birinin, Tulkerim Mülteci Kampı'ndan Heysem Nureddin Bıleydi olduğu açıklandı. Bıleydi'nin, Kassam Tugayları'nın Tulkerim'deki komutanlarından olduğu belirtildi.

2 ay önce GÜNDEM

Malatya'da, inşaat halindeki evlerinde sulama yapan 16 yaşındaki çocuk, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail, Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine insansız hava aracıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda 5 Filistinli hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNDEM

Galatasaray-Beşiktaş arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçından dolayı bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Bugün trafiğe kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar da duyuruldu.

2 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyatları devam ederken, Türkiye’nin oyunlarda bugüne kadar neler yaşadıkları da merak konusu oldu. Türkiye ilk ne zaman olimpiyatlara katıldı? Türkiye bugüne kadar kaç madalya aldı? Kaç tane altın madalya kazandı? Hangi Türk sporcular olimpiyatlara damgasını vurdu?

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Yalova'da düzenlenen "Narkoçelik-30" operasyonlarında İran'dan Türkiye'ye nakledildiği belirlenen maddelerin ele geçirildiğini ve gözaltı yapıldığını açıkladı.

2 ay önce GÜNDEM

Aydın'ın İncirliova ilçesinde Belediye Başkanı Aytekin Kaya, tezgahı kaldırılan esnafın saldırısına uğradı. Kaya'nın yara almadığı saldırı sonrası şüpheli gözaltına alındı.

2 ay önce DÜNYA

İsveç tarafından güvenlik riski gerekçe gösterilerek Beyrut Büyükelçiliği geçici olarak kapatıldı.