2 ay önce BALIKESİR

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Bandırma’da domates üreticileriyle bir araya gelerek, çiftçilerin ürünlerine pazar bulamadığı ve maliyetlerini karşılayamadığı için büyük zorluklar yaşadığını belirtti. Sarı, hükümeti çiftçilerin sorunlarına acilen çözüm bulmaya çağırdı.

2 ay önce YEREL

Yalova'da jeotermal kaynak arama ruhsatlı 3 saha için ihale yapılacak.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyine düzenlediği hava saldırısında 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

2 ay önce YEREL
2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

İzmir Sinema Ofisi desteğiyle çekimi İzmir’de yapılan Hakkı filmi, Yunanistan’da düzenlenen 13. Ege Film Festivali’nde dünya prömiyerini yaptı.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji 5 Ağustos hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Adana, Hatay, Isparta, Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak, Erzurum ve Kars'ta sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çevrim içi çocuk müstehcenliği, yasa dışı bahis ve nitelikli hırsızlık ve dolandırıcılık, banka veya kredi kartlarını kötüye kullanma suçlarına yönelik "Siberağ-4" operasyonlarında 86 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

2 ay önce GÜNDEM

2024 Bütçe raporuna göre din hizmetlerine 2 kattan fazla bütçe verildi.

2 ay önce DÜNYA

Mali, Cezayir sınırında Tuareg isyancılarıyla ordu arasında çıkan çatışmada isyancılara istihbarat desteği sağladığını açıklayan Ukrayna ile diplomatik ilişkileri sonlandırdığını duyurdu.

2 ay önce DÜNYA

İsrail Kanal 12 televizyonu, yaklaşık 150 bin İsraillinin, pek çok hava yolu şirketinin Tel Aviv seferlerini durdurması sebebiyle ülke dışında mahsur kaldığını iddia etti.