2 ay önce DÜNYA

Hizbullah Hareketi, İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyine düzenlediği hava saldırılarında bir mensubunun öldürüldüğünü açıkladı.

2 ay önce GÜNDEM

CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yaptığı açıklamada, Türkiye’de yaşanan sosyal medya hesabı instagrama erişim sınırlamasına değindi.

2 ay önce DÜNYA

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby, İsrail'in Gazze'ye saldırıları ve Orta Doğu'da artan gerilime ilişkin, "Bir ateşkes anlaşmasının hala bu savaşa son vermenin en iyi yolu olduğuna inanıyoruz." dedi.

2 ay önce DÜNYA

Güney Kore Dışişleri Bakanlığı, Orta Doğu'da yaşanan son gelişmeler üzerine Lübnan ve İsrail'deki vatandaşlarına güvenlik gerekçesiyle bu ülkeleri mümkün olan en kısa sürede terk etmeleri çağrısında bulundu.

2 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas 2. nakil sonuçlarının açıklandığını bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

Bangladeş'te Bağımsızlık Savaşı'na katılanların ailelerine kamuda kontenjan ayrılmasının ardından başlatılan hükümet karşıtı protestolar, başkentte "Dakka Yürüyüşü" adı altında devam ediyor.

2 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden'ın, Orta Doğu'da yaşanan son gelişmeleri ele almak üzere ulusal güvenlik ekibini toplayacağı bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Avustralya'da hükümetin, İsrail'in Gazze'ye saldırıları, "gençlerin radikalleşmesi" gibi çeşitli sebeplerin toplumda yol açtığı gerginlik nedeniyle terör tehdidi seviyesini "olası"dan "mümkün"e yükselttiği bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile yaptığı telefon görüşmesinde Gazze'de ateşkes ve esirlerin serbest bırakılmasına yönelik bir anlaşmaya güçlü destek verdiğini belirtti.

2 ay önce ORDU

Kabataş ilçesi Alankent Soğluk Obası’nda yapılan şenlikte Perşembe Yaylasını yok edecek maden arama çalışmalarına karşı çıkanlar broşür dağıttı, imza topladı.