2 ay önce ORTADOĞU

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Rusya ile ilişkilerin geliştirilmesinin ülkesinin dış politikasının öncelikleri arasında olduğunu belirterek, İran'ın bölgede savaşın yayılmasını istemediğini ancak İsrail'in işlediği suçlara kesinlikle yanıt vereceklerini söyledi.

2 ay önce ORTADOĞU

Irak’ta ABD güçlerinin bulunduğu Ayn'ül Esad Hava Üssü’ne saldırı düzenlendi. Güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre üsse iki roket atıldı.

2 ay önce BİLİM & UZAY

Eşsiz güzelliğiyle doğa tutkunlarının gözde yerlerinden olan ve Time Dergisi tarafından görülmesi gereken yerler listesinde kendine yer bulan Antalya Olimpos, dokuz yıldır astronomi ve uzay bilimlerine tutkun bilimseverlerin de uğrak mekânı konumunda. Işık kirliliğinden yeterince uzak olması, ulaşım kolaylığı, temel ihtiyaçların rahat karşılanması gibi etkenlerden dolayı, ülkemizin en geniş katılımlı sivil gökyüzü etkinliği olan Gökyüzü ve Bilim Festivali, Antalya Olimpos'ta yapılıyor.

2 ay önce SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Fransa’nın Lille takımına yarın konuk olacak.

2 ay önce SİYASET

Metropoll Araştırma'nın yapmış olduğu genel seçim anketinde yurttaşa 'Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?' sorusu soruldu. Sonuçları paylaşan Özer Sencar, "Dar gelirlilerin tepkisi nedeniyle AK Parti oyları 3 Kasım 2002'den bu yana en düşük seviyeye inmiş durumda" dedi.

2 ay önce SİYASET

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Gezi tutuklularını ziyaret etti. "Gezi, Kobanê davaları olduğu müddetçe Türkiye sınıfta kalmaya devam edecektir" diyen Bakırhan, Can Atalay için "AYM kararı uygulansın" dedi.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi ve ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı General Michael Erik Kurilla'nın "güvenlik ve stratejik konularda ortak durum değerlendirmesi" yaptığı bildirildi.

2 ay önce GÜNDEM

Beyoğlu Belediyesi, Cihangir'de "Salı Pazarı Yokuşu" olarak bilinen merdivenden Filistin bayrağı renklerini kaldırarak, alanı beyaza boyadı.

2 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Toplantısı sonrası açıklama yaptı. Erdoğan konuşmasında enflasyon verilerine değinerek "Temmuz ayı enflasyon oranları da ümitlerimizi artırmıştır. Enflasyonda başlayan düşüş süreci, temmuzda biraz daha belirginleşti. Önümüzdeki aylarda bu eğilim hızlanarak devam edecek" dedi.

2 ay önce TEKNOLOJİ

Bakan Uraloğlu, Instagram'a erişimin engellenmesiyle ilgili gerçekleştirilen görüşmelerden sonra "Tam istediğimiz sonucu almış değiliz. Takip ediyoruz ve aktif olarak görüşüyoruz. Bugün bir ilerleme olacağını düşünmüyoruz" açıklamasını yaptı.