2 ay önce DÜNYA

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in, kesin oylama sonuçlarına göre, 5 Kasım'da yapılacak seçimlerde Demokrat Partinin başkan adayı olduğu resmileşti.

2 ay önce OSMANİYE

Osmaniye'de bir düğünde Kürtçe müzik eşliğinde halay çektikleri gerekçesiyle DEM Parti ilçe eşbaşkanlarının da aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı.

2 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Hiroşima ve Nagazaki'ye atom bombası atılmasının yıldönümünde, nükleer silahların açık tehlike oluşturduğu konusunda uyarıda bulundu.

2 ay önce DİYARBAKIR

Diyarbakır’da görev yapan imam H.A.’nın eşi, başka bir camide görevli imam tarafından kaçırıldı.

2 ay önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm potansiyelini ve gelirlerini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir iştiraki İZDENİZ A.Ş., MSC Cruise gemilerinin tur operatörü Cisalpina Turizm ile iş birliği yaptı. Bu çerçevede, her pazartesi Alsancak Limanı’na yanaşan kruvaziyer gemilerden inen turistler, İZDENİZ yolcu gemileriyle Karşıyaka İskelesi’ne taşınacak. Turistler kentte yapacakları turların ardından yeniden yine İZDENİZ gemileriyle Alsancak Limanı’na gelecek.

2 ay önce SİYASET

Metropoll Araştırma'nın son anketine göre AKP'nin oy oranı yüzde 26,1'e geriledi.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji'nin hava durumu raporuna göre, sıcaklıklar yurt genelinde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredecek.

2 ay önce DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin birçok caddesinde sürücülere yönelik Kürtçe uyarı yazıları bir kez daha valilik tarafından silindi.

2 ay önce SİYASET

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi: "İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını garantiledikten sonra yerini Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a bırakacağı söyleniyor. İmamoğlu’nun veliahtı olarak Sinem Dedetaş gösteriliyor."

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde son 5 günde aranan kişilere yönelik düzenlenen "Çember-20" operasyonlarında, çeşitli suçlardan aranan 4 bin 517 firarinin yakalandığını bildirdi.