2 ay önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çatısı altında hizmet veren İzmir Su, kentin dört bir köşesine yayılıyor. Fabrikanın bağlı olduğu İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Grand Plaza A.Ş ile Selçuk Belediyesi arasında imzalanan protokol ile Selçuk’a ilk sevkiyat yapıldı.

2 ay önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından dezavantajlı mahallelerde yaşayan vatandaşlar için temmuz ayında düzenlenen deniz gezileri memnuniyet yarattı. Geziler yaz mevsimi boyunca devam edecek.

2 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Bangladeş'te haftalar süren ve yüzlerce kişinin öldüğü protestolar sonucu Başbakan Şeyh Hasina Vecid'in, resmi konutundan ayrılmasının ardından, iktidar geçişinin barışçıl ve insan hakları rehberliğinde olması çağrısında bulundu.

2 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden ile Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Orta Doğu'daki son durumu ulusal güvenlik ekibiyle değerlendirirken, bölgede artan gerilimde "İsrail'e yönelik İran kaynaklı tehditler" ve Irak'taki Al Asad askeri üssüne yönelik saldırı öne çıkan başlıklar oldu.

2 ay önce DÜNYA

Lübnan'daki Hizbullah Hareketi, İsrail'in kuzeyindeki bir askeri üsse çok sayıda insansız hava aracı (İHA) ile saldırı düzenlediğini açıkladı.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail Savunma Kuvvetleri'nin X hesabında hava saldırısına ilişkin görüntüler paylaşıldı, Ali Cemaleddin Cevad'ın öldürüldüğü bildirildi. Hizbullah da yaptığı açıklamada Cevad'ın ölümünü doğruladı.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Kandilli Rasathanesi, Gümüşhane Kelkit'te 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD ise depremin büyüklüğünü 3.6 olarak bildirdi.

2 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı eleştirdi. "Ülkenin İçişleri Bakanı'nın evinde dahi Suriyeli sığınmacılar kayıtlı" diyen Bakan, Yerlikaya'ya "Halktan göçmenler konusunda gizlenen başka şeyler de var mı?" sorusunu yöneltti.

2 ay önce DÜNYA

Eski ABD Başkanı Trump aldığı duyuma göre İsrail'in bu gece saldırıya uğrayacağını öne sürdü.

2 ay önce GÜNDEM

Bingöl'ün Gazi Ortaokulu'nda öğrencilere, Hamas lideri İsmail Haniye'nin Hamas'ın kuruluş yıl dönümünde yaptığı konuşma izletildi.