2 ay önce DÜNYA

Irak yönetimi, ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine bağlı müsteşarların kaldığı ülkenin batısındaki Enbar vilayetinde bulunan Ayn el-Esed Üssü'ne dün iki füzeyle saldırı düzenlendiğini duyurdu.

2 ay önce ADIYAMAN

Adıyaman Belediyesi, Sıfır Ayrımcılık Derneği ile birlikte önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, ‘Dayanıklılık: Adıyaman’da Çok Sektörlü Deprem İyileşmesi’ protokolünü hayata geçirdi. Proje kapsamında, 160 kadına farklı alanlarda sertifikalı mesleki eğitimler verilecek.

2 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'nın açıkladığı tütün mamullerinde yapılan yeni düzenlemelere göre sigara paketlerinde kodlama bilgisi içeriği genişletilecek, üretim tarihi bilgisinin asgari gün-ay-yıl olarak bulunması zorunlu olacak.

2 ay önce TEKNOLOJİ

Yaman Akdeniz ve Kerem Altıparmak, BTK’nin İnstagram kararının iptali için Ankara 13’üncü İdare Mahkemesi’ne “Anayasaya aykırılık” iddiasıyla dava açtı. Hukukçular dosyanın itiraz yoluyla AYM’ye gönderilmesini talep etti.

2 ay önce DÜNYA

Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesiyle aday olan Kamala Harris'in bugün yardımcı adayını açıklaması bekleniyor. ABD'de Demokrat Parti başkan adayı olan Harris'in yardımcısı olarak iki isim öne çıkıyor.

2 ay önce İŞ CİNAYETLERİ

İSİG Meclisi’nin Temmuz ayı raporuna göre, 144 iş cinayeti yaşandı.

2 ay önce İNSAN HAKLARI

Bakan Yılmaz Tunç'tan Instagram açıklaması: "BTK’nın vermiş olduğu kararın katalog suçlarla ilgili olduğu ifade edildi. Sosyal medya şirketi eğer BTK’nın kapatmaya gerekçe gösterdiği yayınları erişimden çıkarırsa sorun ortadan kalkar."

2 ay önce DÜNYA

İran Yargı Erki Sözcüsü Asgar Cihangir, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye suikastına ilişkin henüz gözaltına alınan kimsenin olmadığını söyledi.

2 ay önce DÜNYA

Almanya Silahlı Kuvvetlerinin (Bundeswehr) Orta Doğu'daki Almanların tahliye edilmesi için hazırlık yaptığı öne sürüldü.

2 ay önce DÜNYA

Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar'ın, dünkü protestoların ardından resmi konutundan ayrılarak Yeni Delhi yakınlarına gittiği öğrenilen Şeyh Hasina Vecid'e geleceği hakkında karar verebilmesi için zaman tanıyacaklarını söylediği belirtildi.