2 ay önce Bilim, teknoloji

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram yetkilileriyle yapılan toplantılarda ciddi bir aşama kaydedildiğini söyledi. Bakan Uraoğlu, "Zannediyorum ki çok uzamadan bizim hassasiyetlerimizi dikkate alacaklar" dedi.

2 ay önce YEREL

Seyhan Belediyesi Meclisi toplantısında MHP’li Meclis Üyesi Şeyhmus Uçar, CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i “Ülkü Ocakları’ndaki arkadaşları burada misafir edersek Seyhan Belediyesi’nde girecek yeriniz kalmaz” diyerek tehdit etti.

2 ay önce DÜNYA

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dair yaptığı yeni paylaşımında “Hamas'ı kucaklayan bir lider, kendi halkına diktatör gibi baskı uygulayan bir lider diktatördür" ifadelerini kullandı.

2 ay önce YEREL

Nevşehir'de düğüne gidenlerin bulunduğu minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 2'si ağır 13 kişi yaralandı.

2 ay önce DÜNYA

Etiyopya'nın güneyindeki Wolaita bölgesinde şiddetli yağışların neden olduğu heyelanda aralarında çocukların da olduğu en az 13 kişinin öldüğü bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) Salgın ve Pandemi Hazırlığı ve Önleme Direktörü Maria Van Kerkhove, Kovid-19 için pozitif testlerin yüzdesinin son birkaç haftadır arttığını, bölgeden bölgeye değişiklik göstermesine rağmen test pozitifliğinin yüzde 10'un üzerinde olduğunu söyledi.

2 ay önce GÜNDEM

Dünya Sağlık Örgütü'nün verilerine göre suda boğulma sonucu ölümlerin yüzde 90'ı düşük ve orta gelirli ülkelerde gerçekleşiyor. Özellikle 1-4 yaş arası çocukların suda boğulma riskine karşı daha savunmasız olduğu belirtildi.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Yeniden gündeme gelen Sezgin Baran Korkmaz kimdir sorusunu sizin için cevapladık!

2 ay önce DÜNYA

Hindistan, İngiltere'de geçen hafta başlayan ve ülke geneline yayılan aşırı sağ grupların şiddet eylemleri nedeniyle bu ülkeye seyahat eden vatandaşlarına ihtiyatlı olma çağrısı yaptı.

2 ay önce GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yeni bir anayasa hedefimizden hiç vazgeçmiyoruz. Demokratik, sivil, katılımcı bir anayasayla yola devam etmemiz lazım. Bir darbe anayasasıyla yönetiliyoruz." dedi.