2 ay önce GÜNDEM

DEM Parti, CHP ve İYİ Parti Instagram'a getirilen erişim engelini görüşmek üzere Meclis Dijital Mecralar Komisyonu'nu olağanüstü toplantıya çağırdı.

2 ay önce GÜNDEM

Türk-İş Genel Sekreterliği ve Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanlığı görevini sürdürürken 6 Ağustos 1999'da evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Şemsi Denizer, mezarı başında anıldı.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

İçerik üreticisi olan Tuna Tavus kimdir sorusunu yanıtlıyoruz! Son olarak bir aracı kaldıran Tuna Tavus'un özellikle de boyu ve kilosu sıklıkla merak ediliyor. İşte, cevaplar...

2 ay önce DÜNYA

Galler Bölgesel Başbakanı Vaughan Gething'in istifasının ardından Mecliste yapılan oylamada Eluned Morgan, "Galler'in ilk kadın Başbakanı" seçildi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Cenin kentinde iki aracı bombalaması sonucu 5 kişi öldü.

2 ay önce GÜNDEM

MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu.

2 ay önce DÜNYA

Amerika’nın önde gelen gazetesi The New York Times (NYT), İran'ın talebi üzerine Rusya'nın gelişmiş hava savunma ve radar ekipmanı tedarikine başladığını öne sürdü.

2 ay önce DÜNYA

Meta, Malezya Başbakanı Enver İbrahim'in, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile ilgili paylaşımlarının sosyal paylaşım platformları Facebook ve Instagram'dan "operasyonel bir hata" nedeniyle kaldırıldığını savundu.

2 ay önce GÜNDEM

CHP Milletvekili Deniz Demir, yurt dışından sipariş edilen ürünlere ek gümrük vergisi getirilmesine tepki göstererek, "Koskoca şirketler yıllardır bir kuruş vergi vermeden büyüyorken, gençlerin aldığı üç beş hediyeden, eşyadan yüzde 60 vergi alınacak. Vatandaşa nefes alacak tek bir alan bile bırakmamaya yemin etmişler" dedi.

2 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, İngiltere'de son günlerde görülen şiddet olaylarının "şok edici" olduğunu belirtti.