2 ay önce ANKARA

Ankara Çankaya'da yaşanan doğalgaz patlamasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Yeşilçam'ın unutulmayan filmlerinden olan Züğürt Ağa nerede çekildi sorusunu yanıtlıyoruz! Hangi köyde ve ne zaman çekildiğine dair tüm detayları anlattık.

2 ay önce ORTADOĞU

Hizbullah, İsrail'in üst düzey bir komutanını öldürmesinin ardından kuzey İsrail'e drone ve roket saldırıları düzenledi. Olayın ardından İsrail savaş uçakları Beyrut'ta gözüktü.

2 ay önce DÜNYA

ABD'de Demokratların başkan adayı Kamala Harris'in, başkan yardımcılığı adaylığı için Minnesota Valisi Tim Walz'u seçtiği bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Hamas, İran’ın başkenti Tahran’da suikasta uğrayan Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin yerine yeni başkanın seçildiğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

2 ay önce GÜNDEM

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde tarla sulama meselesinden çıkan kavgada, 65 yaşındaki S.C. ve oğlu ile torunu tabancayla vurularak öldürüldü.

2 ay önce YEREL

Burdur'daki Salda Gölü'nün çevresindeki ormanda kızıl geyik yavrusuna rastlandı.

2 ay önce ORTADOĞU

İran’ın başkenti Tahran'da başörtüsünü İslami kurallara uygun şekilde takmadığı iddiasıyla ahlak polisi tarafından gözaltına alınırken darp edilerek hayatını kaybeden Jina Emini için düzenlenen gösterilere katılan Kürt siyasi tutuklu Rıza (Gulamreza) Rasai, Kırmanşan'ın Dizel Abad Cezaevi'nde gizlice idam edildi.

2 ay önce DÜNYA

Japonya'nın başkenti Tokyo'da temmuz ayında 123 kişi sıcak çarpması nedeniyle hayatını kaybetti.

2 ay önce YEREL

Manisa'nın Soma ilçesinde iş yeri önünde silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.