2 ay önce GÜNDEM

2027 Avrupa Oyunları’na ev sahipliği yapacak olan İstanbul, 2024 Olimpiyatlarını düzenleyen Paris’in ünlü moda müzesi ‘Palais Galliera’da ‘İstanbul Evi’ açtı.

2 ay önce YEREL

Aydın'da zeytinlik ve ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5 günde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik 78 ilde gerçekleştirilen "Mercek-22" operasyonlarında 1790 silahın ele geçirildiğini, 1847 şüpheli hakkında işlem yapıldığını bildirdi.

2 ay önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin olası afetlerden en az hasarla etkilenmesini sağlamak ve güvenli yapılaşmaya uygun alanları belirleme hedefiyle başlattığı deprem araştırmaları ve risk azaltma projeleri sürüyor. Bornova’nın ardından Karşıyaka’da mikrobölgeleme çalışmaları başlıyor.

2 ay önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediyesi genç odaklı kent vizyonuyla gençlik kampları ve deniz etkinliklerini sürdürüyor. 10-11 Ağustos tarihlerinde Özdere 100. Yıl Gençlik ve Spor Yerleşkesi’nde yapılacak gençlik kampı için başvurular sürüyor.

2 ay önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik eylem planı hazırlıklarını sürdürüyor. “Sahipsiz Köpek Popülasyonu Yönetimi İzmir Eylem Planı'' kapsamında sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelindi. Sokak hayvanları ile ilgili yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantıda salona giren bir kedi ise katılımcılar tarafından sevgiyle karşılandı.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji 8 Ağustos hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre; pek çok ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

2 ay önce DÜNYA

İngiltere'de 100’den fazla aşırı sağcı şiddet eyleminin planlandığı saatlerde karşıt gösteri düzenleyen binlerce ırkçılık karşıtı, sokakları doldurarak aşırı sağcılarının sayısını geride bıraktı.

2 ay önce DÜNYA

İsrail'in Gazze Şeridi'nin farklı yerlerine düzenlediği saldırılarda 25 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail, 48 saat içinde olası bir İran saldırısına karşı yüksek alarm seviyesine geçerken; İran’ın tüm küresel sivil havayollarına 04:00-07:00 saatleri arasında uçuş yasağı bildirimi gönderdiği kaydedildi. Mısır ve İngiltere ise pilotlarına NOTAM talimatı verdi.