2 ay önce SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü'ne (WHO) bağlı Uluslararası Kanser Araştırmaları Ajansı (IARC), Avrupa'daki yeni kanser vakalarının sayısının gelecek yirmi yıl içinde yüzde 22,5 oranında artacağını tahmin ettiklerini açıkladı.

2 ay önce ORTADOĞU

İran'daki ihlalleri takip eden insan hakları kuruluşlarına göre, 7 Ağustos (dün) şafak vaktinde tek bir hapishanede en az 20 kişinin idam cezaları hayata geçirildi. İdam edilenlerin en az 13'ü Kürt, Beluç ve Afgan.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Galatasaray taraftarlarının 'yenge' olarak hitap ettiği Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs kimdir sorusuyla birlikte en çok da ne iş yaptığı araştırılıyor. Detayları paylaştık!

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Sevilen komedi filmi Deliha, filmin çekildiği yerin atmosferiyle de beğeniliyor! Biz de Deliha nerede çekildi sorusunu ayrıntılı bir şekilde yanıtladık!

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses ile yaşadıkların anlattı. Çıtak, Tatlıses soyadını aldığından beri işlerinin kötü gittiğini söyledi ve ekledi: “Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. ‘Dilan benim kızım’ dedikten sonra bir sürü insan iş anlaşmasını feshetti.” Tatlıses ise “Onun derdi İdo Tatlıses’tir. Soyadımı kullanmasın” açıklamasını yaptı.

2 ay önce EKONOMİ

Bir GSM Operatörü olan BİMcell hat fiyatı ne kadar sorusuyla merak edilmektedir. İşte, detaylar...

2 ay önce DÜNYA

Yemen hükümeti ülkede yaşanan sel felaketi sonrasında meydana gelen hasarla başa çıkmak için uluslararası bağışçılara "acil yardım çağrısı" gönderdi.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Dünyaca ünlü film serisi Star Wars'ın Güç Uyanıyor filmiyle isminden dünya çapında bahsettiren Daisy Ridley kimdir sorusu, özellikle de hastalığını açıkladıktan sonra merak edilmiştir. Detayları paylaştık!

2 ay önce BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ

RTÜK Başkanı: RTÜK, kitleleri sosyolojik çatışmalara sevk eden bu tip yayın faaliyetleriyle alakalı gerekli çalışmaları yapmakta ve sürdürmektedir.

2 ay önce GÜNDEM

Türkiye'nin en büyük müzik birlikleri Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM), Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) ve Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği (MÜYAP), sektörün köklü sorunlarının çözümü konusunda birlikte hareket etme kararı aldı.