2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji tarafından yayınlanan 10 Ağustos hava durumu raporuna göre İstanbul'un kuzey kıyıları, Edirne, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Isparta, Ankara'nın kuzey ve doğusu, Konya'nın batı ilçeleri, Osmaniye, Hatay'ın kıyıları, Artvin, Ardahan ile Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor.

2 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı, 11 ile yeni müftü ataması gerçekleştirdi. Büyükelçilik atamalarının da yer aldığı kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail, Gazze'de sığınılan okula saldırı düzenledi. İlk belirlemelere göre en az 100 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Şarkıcı Edis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda katliam yasasına ve Instagram'ın erişime engellenmesine tepki gösterdi. Edis, mesajında "Sayın devlet büyükleri ve tüm siyasetçilerimize buradan sesleniyor ve rica ediyorum. Lütfen sağduyu ve vicdanınızı kaybetmeyiniz. Toplumun ihtiyacı olan, yasaklar ve bu vahim görüntülere tanık olmak değil" dedi.

2 ay önce DÜNYA

Beyaz Saray, Gazze'de ateşkes müzakereleri için tarafların 15 Ağustos Perşembe günü Doha veya Kahire'de bir araya geleceğini söyledi.

2 ay önce HAYVAN HAKLARI

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir barınağın yakınlarında ölmüş halde 11 köpek bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

Altındağ’da köpeklerin katledilmesinin ortaya çıkmasının ardından hayvanseverler AKP’nin il binası önünde basın açıklaması yapmak istedi. Protestoya izin verilmeyince yönlendirilen parka giden hayvanseverler ile Suriyeli olduğu iddia edilen bir aile arasında arbede çıktı.

2 ay önce DÜNYA

Brezilya'da 62 kişinin bulunduğu uçak, Sao Paulo yakınlarında düştü. Yetkililer yolcular ve mürettebatın hayatını kaybettiğini açıkladı.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail'in Hamas lideri Haniye'ye düzenlediği suikast sonrası gerginlik artarken Tel Aviv, Lübnan'da bir saldırı daha düzenledi. Saldırıda Hamas yetkilisinin öldürüldüğü bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Brezilya’nın Vinhedo kentinde 62 kişiyi taşıyan uçak düştü. Uçak kazasının ardından bölgede geniş alana yayılan bir yangın çıktı.