2 ay önce YEREL

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri Mahir Polat ile tarihi Basmane semtinde incelemelerde bulundu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente yeniden kazandırmak üzere projelendireceği iki simge mekan Yıldız Sineması ve Tarihi Bıçakçı Han ile Aziz Vukolos Kilisesi’ni ziyaret eden Başkan Tugay ile Mahir Polat fikir alışverişinde bulundu.

2 ay önce YEREL

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dezavantajlı mahallelerde kurduğu Dayanışma Noktalarında yurttaşlar hem sosyal yardımlara ulaşabiliyor hem de eğitici etkinliklere katılıyor. Bunlardan biri olan Konak’taki Süvari Dayanışma Noktası’nda annelere bebek bakımıyla ilgili eğitim verildi, bebek havlusu ve bebek bezi dağıtıldı.

2 ay önce DÜNYA

Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, komşu ülke Venezuela'nın egemenliğine ve içişlerine saygı duyduklarını belirtti.

2 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (OCHA) İnsani Yardım Finansman ve Kaynak Nakil Birimi Direktörü Lisa Doughten, İsrail'in son zamanlarda, Gazze'de, bir sığınak olarak da kullanılan okulları hedef almasının "münferit" bir olay olmadığına dikkati çekti.

2 ay önce DÜNYA

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Orta Doğu'daki durumun "çok ciddi" olduğunu, bununla birlikte, ABD'nin olası bir İran saldırısına "hazır" olduğunu açıkladı.

2 ay önce DÜNYA

ABD yönetiminin, Gazze'ye saldırıları devam eden İsrail'e toplam değeri 20 milyar doları aşan silah ve mühimmat satışına onay vermesi tepki çekti.

2 ay önce DÜNYA

Venezuela'da muhalif lider Maria Corina Machado, ülkede düzenlenen 28 Temmuz devlet başkanı seçiminin ciddi "göç dalgasına" yol açabileceğini ve bundan komşu ülke Kolombiya'nın etkileneceğini belirtti.

2 ay önce YEREL

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

2 ay önce YEREL

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 2'si ağır 22 kişi yaralandı.

2 ay önce ORTADOĞU

Suriye'de İran destekli gruplar ile ABD güçleri arasında karşılıklı saldırı düzenlendi