2 ay önce GÜNDEM

Türkiye'de geçen yıl 3 milyon 450 bin 953 kişinin iller arasında göç ettiği belirlendi.

2 ay önce DÜNYA

ABD'de yapılan anket, 5 Kasım'daki başkanlık seçimlerine ilişkin Demokratların Başkan adayı Kamala Harris'e "demokrasiye bağlılık ve disiplin" konusunda güvenildiğini ortaya koyarken, ekonomi ve göç konusunda ise Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ın önde olduğunu gösterdi.

2 ay önce GÜNDEM

Bugün AKP’ye katılacak olan iki milletvekilinden birinin kim olduğu belli oldu.

2 ay önce DÜNYA

Filistin’in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansour, BM Güvenlik Konseyi'ne (BMGK), Gazze'de sivillere yönelik devam eden ölümcül saldırıları nedeniyle İsrail'e yaptırım uygulanması çağrısında bulundu.

2 ay önce DÜNYA

ABD'de İsrail yanlısı bağışçıların seçimi kaybetmesi için binlerce dolarlık bağış toplamasına rağmen Temsilciler Meclisi üyesi Ilhan Omar, Demokratların Minnesota eyaletinde düzenlediği ön seçimin galibi oldu.

2 ay önce DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ülkesinin, bazı İsrailli bakanlar ve fanatik Yahudilerin işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemesine karşı çıktığını bildirdi.

2 ay önce GÜNDEM

Bir önceki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP genel başkanlığı için aday olacağına yönelik iddialar hakkında "Yorum yapmak ve konuşmak için henüz erken. Karar verdiğimde kamuoyu ile paylaşacağım. Şimdi ne söylersek farklı yerlere çekilecek" diye konuştu.

2 ay önce DÜNYA

Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur, "Dünya ne zaman ateşkes için baskı yapsa, İsrail buna katliamla karşılık veriyor." dedi.

2 ay önce DÜNYA

Küresel piyasalar, dün ABD'de açıklanan üretici enflasyonu verilerinin beklentilerin altında kalmasıyla pozitif bir seyir izlerken, bugün gözler ülkede açıklanacak Tüketici Fiyat Endeksi'ne (TÜFE) çevrildi.

2 ay önce GÜNDEM

"Narkoçelik-32" operasyonlarında 520 şüpheli gözaltına alındı, 3 ton 746 kilogram uyuşturucu madde ve 861 bin 90 uyuşturucu hap ele geçirildi.