2 ay önce DÜNYA

İngiltere'nin Batı Midlands bölgesindeki Walsall kanalına zehirli kimyasal madde olan sodyum siyanürün dökülmesinin ardından suyla teması olanlara "ciddi sağlık riski" uyarısında bulunuldu.

2 ay önce DÜNYA

Avustralya muhalefet lideri Peter Dutton'un, İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'den kimsenin ülkeye alınmaması gerektiğine yönelik açıklaması, hükümet kanadından tepki gördü.

2 ay önce DÜNYA

Japonya Başbakanı Kişida Fumio, iktidardaki Liberal Demokrat Parti'nin (LDP) liderlik seçimlerinde yarışmayacağını açıkladı.

2 ay önce DÜNYA

ABD'de, 5-9 yaşlarındaki çocuklarda 2024'ün başından bu yana saptanan "parvovirüs" oranında yüzde 40 artış gözlemlendi.

2 ay önce GÜNDEM

Rekabet Kurulu, Haks Hamzaoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ'ye (Haks Kimya) 1,9 milyon lira idari para ceza verilmesini kararlaştırdı.

2 ay önce DÜNYA

ABD yönetiminin İsrail ile Hamas arasında esir takası ve Gazze Şeridi'nde ateşkese varılması için yeni bir öneri sunacağı belirtildi.

2 ay önce DÜNYA

Fransa'nın, yüzlerce fanatik Yahudinin İsrailli bakanlar eşliğinde Mescid-i Aksa'ya baskınını kınadığı bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Kerkük Valisi seçilen Rebwar Taha, Kerkük Mahkemesi’nde yasal yeminini ederek resmen göreve başladı.

2 ay önce DÜNYA

ABD ordusunda görevli Çavuş Korbein Schultz, ülkesinin füze sistemleri de dahil olmak üzere kritik askeri kapasitesi hakkında Çin'e belge sızdırdığına dair görülen davada suçunu kabul etti.

2 ay önce DÜNYA

Güney Kore ve ABD ordusunun Kuzey Kore sınırına yakın bir noktada gerçek mühimmatla ortak askeri tatbikat gerçekleştirdiği bildirildi.