SİYASET

Tanju Özcan, Erdoğan'ın kapısını çalmaya devam ediyor

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep etmeyi sürdürüyor. Özcan, "Randevuyu almadan sizi rahat bırakmayacağım" paylaşımında bulundu.

Abone Ol

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep ettiğini belirtmişti. Özcan sosyal medyadan bu talebini yineledi.

X platformu üzerinden paylaşımda bulunan Özcan, "İster görevden alın ister kayyum atayın, ben bu randevuyu almadan sizi rahat bırakmayacağım" dedi.

Tanju Özcan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İki gün önce X’den bir görüntü paylaşıp Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katil, zalim ve darbeci dediği adamlarla görüşüp, 73 kez randevu isteyen Bolu Belediye Başkanı’na randevu vermediğinden bahsetmiştim.

Troller hemen atılmış, ne için randevu istiyormuşum. Ben T.C. Bolu Belediye Başkanıyım. İnan olsun ki 73 defa bir Yunan Belediye Başkanı randevu istese verirdi.

"Bende Külliye Merakı Yok"

Bende Külliye merakı falan yok, badem bıyık merakı hiç yok. Hızlı tren hattını konuşmaya gideceğim. Eğer randevu alabilirsem saraya adam gibi girip adam gibi çıkacağım.  Sayın Cumhurbaşkanım biz ağaç kovuğundan çıkmadık biz de sandıktan çıktık. Siz nasıl saygı bekliyorsanız, yüzde 50’nin üzerinde oy alarak 2 defa seçilmiş birisi olarak ben de bekliyorum.

İster görevden alın ister kayyum atayın, ben bu randevuyu almadan sizi rahat bırakmayacağım.”

İlk Randevu Talebi Değil

5 Eylül'de de Özcan paylaşımda bulunarak şunları söylemişti:

"Sayın Cumhurbaşkanı’na çağrımdır. Sizden 73 defa randevu istedim vermediniz. Bu süre içinde katil, darbeci, zalim dediğiniz herkes ile görüştünüz, benimle yine görüşmediniz. Sizinle görüşmek için illa, darbeci mi olmam lazım? FETÖ ile iltisaklı mı olmam lazım? Ya da PKK ve yandaşlarına yardakçılık mı yapmam lazım?

Nedir benim suçum, Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi olmak mı? Bana yeni rota oluşturup Ankara’ya kadar tekrar yürütmeyin lütfen. Verin şu randevuyu kurtulun."