Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi hekimler, İl Sağlık Müdürlüğü önünde yaptıkları basın açıklamasında, "Pandeminin ağırlaşarak devam etmesi, geçtiğimiz hafta 5 meslektaşımızı Covid-19 sonucu kaybetmemiz nedeniyle çok üzgünüz, öfkeliyiz, sabrımız ve enerjimiz tükeniyor" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgınında gereken tedbirlerin alınmaması nedeniyle sağlık çalışanlarının, hem iş yükünün hem de yaşamsal riskinin artmasına yönelik tepkiler sürüyor. Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi hekimler, Antalya'da geçen hafta 5 sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini, sağlık çalışanlarının sabır ve enerjisinin tükendiğini aktardı.

"SABRIMIZ VE ENERJİMİZ TÜKENİYOR"

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan ve Sağlık Bakanlığı'na gereken tedbirlerin alınması çağrısında bulunan sağlık çalışanları, "Pandeminin ağırlaşarak devam etmesi, geçtiğimiz hafta 5 meslektaşımızı Covid-19 sonucu kaybetmemiz nedeniyle çok üzgünüz, öfkeliyiz, sabrımız ve enerjimiz tükeniyor" ifadelerini kullandı. Özlük haklarının karşılanması taleplerini de yineleyen sağlık çalışanları, basın açıklamasının ardından, siyah maskelerini İl Sağlık Müdürlüğü önüne bıraktı.