Yerel seçimlere çok az kaldı

Yerel seçimler yaklaşırken, ülke genelinde 206 binden fazla kurulacak sandıklar için son hazırlıklar devam ediyor. İl ve ilçe merkezi dışında kalan köy, mahalle ve beldelerde ilçe seçim kurullarınca malzeme torbaları sandık kurulu başkanlarına 29 Mart Cuma teslim edilecek.

Türkiye sandık başına gidiyor: Yerel seçime 3 gün kaldı Türkiye sandık başına gidiyor: Yerel seçime 3 gün kaldı

***  

Özel'den iddialı seçim mesajı

CHP Lideri Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde 11 büyükşehir belediyesine dört tane eklenebileceğini söyledi. Özel, “Umduğumuzdan daha iyi bir son haftaya girdik" dedi.

Özgür Özel'den, İstanbul’da bulunan 17 bakana sert tepki: Yazıklar olsun böyle adalete! Özgür Özel'den, İstanbul’da bulunan 17 bakana sert tepki: Yazıklar olsun böyle adalete!

***  

İmamoğlu'ndan "akraba" çıkışı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tek bir akrabasının belediyenin kapısından içeri giremeyeceğini ifade etti. İmamoğlu, "Akrabam gitsin işini yapsın, gücünü yapsın. Burası herkesin eşitlendiği bir yerdir" dedi

Demirtaş'tan İstanbul açıklaması gelir mi; Kürt seçmenlerin ne kadarı İmamoğlu'na destek verecek? Demirtaş'tan İstanbul açıklaması gelir mi; Kürt seçmenlerin ne kadarı İmamoğlu'na destek verecek?

Zülfü Livaneli, Erdoğan'ın İBB Başkanı olduğu 1994 seçimlerini hatırlattı ve İmamoğlu'na oy istedi Zülfü Livaneli, Erdoğan'ın İBB Başkanı olduğu 1994 seçimlerini hatırlattı ve İmamoğlu'na oy istedi

***

AKP'li Çelik'ten Erdoğan açıklaması

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın “Son seçimim.” açıklamasına ilişkin "Erken seçim gibi bir gündemi biz konuşmayız. Bunu gündeme almayız." dedi.

Balıkçı konuştu: Erdoğan, seçime 1 gün kala DEM Parti’ye yeniden 'muhataplık' mesajı verebilir Balıkçı konuştu: Erdoğan, seçime 1 gün kala DEM Parti’ye yeniden 'muhataplık' mesajı verebilir

***

Erdoğan'dan emekliye müjde gelmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT'nin içine sinmese de halkın talebiyle yapıldığını söyledi. EYT'nin SGK ve bütçe hasar açtığını söyleyen Erdoğan bir kez daha emekliye zam gelmeyeceğini söyledi.

Erdoğan'ın mitingine “Emeklilikte adalet yoksa oy da yok Reis” tişörtlü gözaltına alındı Erdoğan'ın mitingine “Emeklilikte adalet yoksa oy da yok Reis” tişörtlü gözaltına alındı

***

Kurum yine heyecan yaptı

AKP'nin İstanbul Büyükşehir adayı Murat Kurum, indirimli öğrenci abonmanına, indirim yapmayı vaat etti. Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun öğrenci indirimi sözü verip tutmadığını iddia etmişti.

Murat Kurum bir ay sonra kendini yalanladı! Öğrenci indirimine, indirim vaadi! Murat Kurum bir ay sonra kendini yalanladı! Öğrenci indirimine, indirim vaadi!

***

Ankara ve İstanbul'da ne olacak?

Gazeteci Altan Sancar, AKP'nin Ankara'da seçim yenilgisini kabullendiğini İstanbul'da da umutlarını sandık katılımına bağladığını öne sürdü.

"AKP İstanbul'da umudunu sandık katılımına bağladı, düşük olursa..." "AKP İstanbul'da umudunu sandık katılımına bağladı, düşük olursa..."

***

Erdoğan-Biden buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD Başkanı Joe Biden’in daveti üzerine gerçekleştireceği ABD ziyaretinde, F-16 alım sürecinin hızlandırılması için, uçakların montajının Türkiye'de yapılmasını gündeme getireceği iddia edildi.

Erdoğan'ın ABD'ye gidiş tarihi belli oldu! Erdoğan'ın ABD'ye gidiş tarihi belli oldu!

***

Eski Bakan Soylu borcunu ödememiş

Akademisyen ve siyasetçi Baskın Oran’a hakaret ettiği gerekçesiyle 10 bin TL tazminata çarptırılan Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ödeme yapmadığı için hakkında icra takibi başlatıldı. Soylu’nun evine “Borcunu 7 gün içinde öde” tebligatı gönderildi.

Süleyman Soylu icralık oldu: 7 günlük süre verildi Süleyman Soylu icralık oldu: 7 günlük süre verildi

***  

Seçil Erzan davasına BDDK müdahalesi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen davaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yazı gönderdi. Kurum, tutuklu sanık Seçil Erzan'ın telefondaki yazışmaların sonradan ortaya çıkan deliller kapsamında yeniden incelenmesi gerektiği bildirildi

BDDK, Seçil Erzan'ın telefonundaki yazışma ve tape kayıtlarını inceleyecek BDDK, Seçil Erzan'ın telefonundaki yazışma ve tape kayıtlarını inceleyecek

***  

Turgut Altınok için önemli iddia

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ, katıldığı bir programda AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Altınok'un Azerbaycan'da okuduğu üniversitenin 98 yılında kapatıldığını belirterek "98’de kaydını yaptırıyor üniversiteye. Baroda kaydı yok, diploma sahte" dedi.

Murat Ağırel: Turgut Altınok’un ‘açıkla’ dediği belgeleri açıklıyorum Murat Ağırel: Turgut Altınok’un ‘açıkla’ dediği belgeleri açıklıyorum