Yunusemre'nin Muradiye Mahallesi'nde önceki gün akşam CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper ve partililerin  katılımıyla Fener Alayı düzenlendi. 

Muradiye Mahallesi'nin sokaklarında CHP'lilerle birlikte kalabalığa karışan binlerce vatandaşın yanı sıra, birçok vatandaş da evlerinin penceresinden kalabalığa tezahüratlarla destek verdi. 


Fener Alayı yürüyüşünden sonra meydanda toplanan Muradiyelilere CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper birer konuşma yaptı. 


“HİZMET GÖTÜRÜLMEYEN MURADİYE'NİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”


CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, coşku seliyle mitinge dönüşen meydanda, tezahüratlar eşliğinde yaptığı konuşmasında projelerini anlattı. 
Yunusemre'de halk belediyeciliği ile tarih yazacaklarının altını çizen Balaban, yıllardır hizmetten mahrum bırakıldığını ifade ettiği Muradiye'nin sorunlarını bir bir çözeceğinin sözünü verdi. Celal Bayar  Üniversitesi kampüs yolunun doğusunda bulunan alanda kuracağı Kentpark Projesi'nin detaylarını anlatan Balaban, sosyal alanlardan spor ve eğlence alanlarına kadar birçok alanda hizmet verilecek olan Kentpark'ta bölge halkı ve öğrencilerin ekonomik ve keyifle zaman geçirebilmesi için işletmelerin belediye tarafından işletileceğini söyledi. 


Fener Alayı'na katılarak seçim çalışmasını mitinge dönüştüren Muradiye halkı,  sık sık Ferdi Zeyrek ve Semih Balaban için tezahüratlarda bulundu.