Modadan aktivizme uzanan çok yönlü kariyeri ve toplumsal eşitlik mücadelesiyle
tanınan Barbaros Şansal, "Burda Olmaz" ismini verdiği gösterisiyle 23 Eylül Pazartesi günü Kanada'nın en büyük şehri Toronto’da ilk kez sahne alacak.

Omni Event Management ev sahipliğinde gerçekleşecek gösteri, Isabel Bader Theatre’da saat 08.00’da başlayacak. Sanat ve toplumsal sorunların nasıl iç içe geçebileceğini gösteren oyun, LGBTIQ+ toplulukları için önemli mesajlar içeriyor.

Politik Mesajlar Yer Alıyor

Gösteri, moda dünyasından sanat dünyasına, “Burda Olmaz Fakat Her Yerde Olur” diyerek politik bir merak uyandırıyor. Sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde de pek çok kişiye ilham kaynağı olan Barbaros Şansal, hayat deneyimlerini moda ve yaratıcılığa olan tutkusuyla harmanlayarak sahneye dinamik bir duruş getiriyor.

Bugünün Türkiye'sinden Dünyaya

Türkiye'nin önde gelen LGBTIQ+ aktivistlerinden biri olan Barbaros Şansal’ı seyircisiyle buluştracak gösteri, sanatın evrensel dili aracılığıyla Türkiyeli sanatçıları Kanada topluluğuna tanıtarak kültürlerarası bağları geliştirmeyi hedefliyor.

Hem Türkiye'nin bugünkü durumu üzerine düşündürmesi hem de Türkiye'den kilometrelerce uzakta yaşayan ilgili topluluklar için özel olması planlanan etkinliğin biletleri, Omni Event Management tarafından satışa sunuldu.