Bir gazetecinin paranoyası nedeniyle başına açtığı absürt olayları dram ile harmanlayarak anlatan "Paranoya" filminden ilk fragman yayınlandı. Filmin, 22 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor.

Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak'ın başrollerini paylaştığı filme ayrıca Füsun Demirel, Cihat Tamer, Hüseyin Avni Danyal, Ayşen İnci, Osman Alkaş, Metin Yıldız, Yağmur Ün, Özgün Akaçça ve Ebru Şam gibi oyuncular da katkı sunuyor.

"Paranoya" Filmi Ne Anlatıyor?

Üniversite öğrencisiyken yazdığı bir şiir yüzünden hapse atılan, hapisteyken babasının cenazesine katılamamasından dolayı paranoyası başlayan Muntazam Durmaz (Onur Buldu) adlı bir gazetecinin yıllar sonra başından geçenleri konu alıyor. Film, bir yandan da Türkiye’nin yakın geçmişine, bugününe ve toplumun psikolojik yapısına ayna tutuyor. 

"Paranoya" Filminin Yaratıcı Kadrosu

Yapımcılığını D Sinema’nın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Cengiz Özkarabekir oturuyor. Yaklaşık 2 ayda çekilen filmin öyküsü de Özkarabekir’e ait. Senaryosunu Kubilay Zerener’in kaleme aldığı "Paranoya"nın senaryo danışmanlığını ise Ahmet Ümit ve Dr. Samuray Özdemir yapıyor.