BİYOGRAFİLER

Çağla Boz Kimdir? Kaç Yaşında? Çağla Boz Estetikli Mi?

Son zamanlarda çıkış yapan isimlerden biri olan Çağla Boz kimdir sorusunu yanıtlıyoruz! İşte, yeni dizisiyle izleyici karşısına çıkacak olan Boz'a dair detaylar...

Abone Ol

Çağla Boz Türkiye'de tanınmış bir isimdir. Kariyerindeki başarısı ve güzelliği onu bir fenomen haline getirmiştir. Hem profesyonel hem de sosyal yaşamındaki etkisi ile geniş bir kitle tarafından takip edilmektedir. Şu anda ise yeni dizisiyle merak edilmektedir. Peki, Çağla Boz kimdir?

Çağla Boz Kimdir?

Çağla Boz doğum tarihine dair sadece 1999 yılında İstanbul'da dünyaya geldiği bilgisi mevcuttur. Eğitim hayatına da burada başlamıştır. Ardından modellik kariyerine adım atan Boz 5 Eylül 2019 tarihinde New York Fashion Week'te podyuma çıkarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Kısa bir süre sonra oyunculuğa yönelmiş, 2022 yılında ise "Aynasız Haluk" adlı sinema filmi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2023 yılında da "Limit" ve "Sınır" adlı yapımlarda rol almıştır.

Aynı yıl TRT1 ekranlarında yayınlanan "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinde Tuğçe karakterini canlandırmıştır. Temmuz 2023'te kendisi gibi oyuncu olan Berk Atan ile sevgili olmuştur. Sahip olduğu boy ve kilo ölçüleri ise 1.65 metre ve 52 kg şeklindedir. Şu an bekar olan Boz, İstanbul'da yaşamaktadır. Çağla Boz kimdir sorusu kısaca bu şekilde özetlenebilir.

Çağla Boz Kaç Yaşında?

1999 senesinde İstanbul'da doğan Çağla Boz yaşı, 2024 yılı itibarıyla 25 şeklindedir. Güncel bilgilere göre de hala İstanbul'da yaşamaktadır.

Çağla Boz Boy Kilo

Çağla Boz 1.65 metre boyunda ve 52 kilogram ağırlığındadır. 25 yaşındaki oyuncu, kariyerinde modellikten oyunculuğa geçiş yaparak ilgiyi üzerine çekmiştir. Ayrıca Oğlak burcudur.

Çağla Boz Sevgilisi

Çağla Boz 2023 yılının Temmuz ayında oyuncu Berk Atan ile sevgili olmuştur. Magazin basınında yer alan bilgilere göre çift ilişkilerini göz önünde yaşamıştır. Ancak bir müddet sonra bu ilişki sona ermiştir. Bu anlamda Boz, modellik ve oyunculuk kariyerindeki başarılarının yanı sıra özel hayatıyla da merak edilmektedir.

Berk Atan Kimdir?

Berk Atan, 2012 Best Model of Turkey birincisi olarak dikkatleri üzerine çeken, yakışıklılığı ve karizmasıyla tanınan Türk bir oyuncu ve modeldir. Boşnak kökenli olan Atan, oyunculuk eğitimini Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamlamıştır. "Her Şey Yolunda" dizisiyle oyunculuğa adım atan yakışıklı oyuncu, özellikle "Cennetin Gözyaşları"ndaki Selim karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. Şimdilerde ise "Gönül Dağı" dizisindeki performansıyla izleyicilerin karşısına çıkmaktadır. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Atan, oyunculuk kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Çağla Boz Oynadığı Diziler ve Filmler

Çağla Boz’un oynadığı dizi ve filmler şu şekildedir:

  • Kendi Düşen Ağlamaz (Alize’nin arkadaşı Tuğçe, TV Dizisi 2023)
  • Limit (Nehir, TV Dizisi 2023)
  • Sınır (TV Dizisi 2023)
  • Aynasız Haluk (Sinema Filmi 2022)

Çağla Boz Yeni Dizisi

Yeni yayın döneminde ATV’de izleyiciyle buluşacak olan "Kör Nokta" dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam etmektedir. Bu anlamda duayen yapımcı ve yönetmen Osman Sınav'ın yeni dizisine Çağla Boz da dahil olmuştur. Başrollerde Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı projede, "Gece" karakterine Boz hayat verecektir.

Sinegraf yapım şirketinin imzasını taşıyan dizinin senaryosunu ise Funda Alp ve Didem Kaplan tarafından kaleme alınmıştır. Kör Nokta, büyük bir trafik kazasının ardından yaşanan aşk, ihanet ve entrika dolu olayları konu almaktadır. İki genç kız olan "Gece" ve "Aslım" dizinin merkezinde yer alarak bu dramatik hikayeyi ekrana taşımaktadır.

Çağla Boz Estetikli Mi?

Çağla Boz'un estetik yaptırıp yaptırmadığıyla ilgili herhangi bir açıklaması bulunmamaktadır. Bu konuda gazetelere yansıyan bir bilgi olmadığı için estetik operasyon geçirip geçirmediği bilinmemektedir. Kendisi kariyer sürecine odaklanarak modellik ve oyunculuk alanlarında başarılarını sürdürmektedir.

Çağla Boz Ailesi

Çağla Boz'un ailesi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak maalesef ki mümkün değildir. Kendisinin kişisel hayatı veya anne ve babasına yönelik medyada herhangi bir bilgi yer almamaktadır.

Bu yazımızda sizler için Çağla Boz kimdir hakkındaki tüm soruları yanıtlandırdık