Selena dizisinin Burak’ı, Gökhan Keser ile ilişkilerinin ardından Kurtlar Vadisi Leyla karakteriyle tanınan Çiğdem Batur tekrar gündeme gelmiştir. Uzun bir süre ekranlarda görünmeyen Çiğdem Batur kimdir sorusunu yanıtladık!

Cigdem Batur Kimdir 4

Çiğdem Batur Kimdir?

Kurtlar Vadisi’nde Leyla isimli karaktere can vermesi ile tanınan Çiğdem Batur, sevgilisinin doğum gününü kutlaması ile gündem olmuştur.

Çiğdem Batur’un sevgilisi, ünlü oyuncunun doğum gününü sosyal medyadan “İyi ki doğdun sevgilim. Seni çok seviyorum.” diyerek yaptığı paylaşımla kutlamıştır. Çiğdem Batur buna kayıtsız kalmayarak “Bu hayatta başıma ve kalbime gelen en güzel şeysin. Bundan sonrası çok daha güzel. Seni çok seviyorum." Diyerek karşılık vermiştir.

Hayranlarının çok tatlı bulduğu bu anla beraber çift gündem olmuş ve Çiğdem Batur kimdir sorusu araştırılmaya başlanmıştır. Ünlü oyuncu Çiğdem Batur hakkında bilinenler şu şekildedir:

Tam ismiyle Ayşe Çiğdem Batur 13 Temmuz 1982 tarihinde Düzce’de dünyaya gelmiştir. Çerkes kökenli bir ailenin kızıdır. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur.

Gazi Üniversitesi’nde okuduğu 2000-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ndeki Grup Mimus Tiyatro topluluğuna katılmıştır. Oyunculuk hayatına da ilk adımı Grup Mimus Tiyatro topluluğu ile atmıştır.

Eğitimine kariyeri kadar önem veren ünlü oyuncu okul dışında da çeşitli eğitimler almaya devam etmiştir. Başkent Akademi’ye kaydolan Çiğdem Batur iletişim, diksiyon, spikerlik ve sunuculuk eğitimi almıştır. Yine aynı yerde seslendirme eğitimleri de almıştır.

2004 yılında ekranlara ilk defa “Alışveriş Çantası” isimli programda sunuculuk yaparak çıkmıştır. TRT'de de çeşitli programlarda sunuculuk, oyunculuk, program ve yönetmen asistanlıkları yapan Çiğdem Batur, kariyerini dizi ve filmlerde rol alarak devam ettirmiştir.

İlk büyük çıkışını Kurtlar Vadisi ile yapan Çiğdem Batur Kurtlar Vadisi dizisinde 163 bölüm boyunca Leyla Türkmen isimli karaktere hayat vermiştir. Başarılı performansı ile de Kurtlar Vadisi Leyla kim sorularının sorulmasına sebep olmuştur.

Cigdem Batur Kimdir 6

Çiğdem Batur Kaç Yaşında?

Çiğdem Batur’un yaşı, ünlü oyuncu hakkında merak edilen konulardan biri olmuştur. 1982 yılında doğan Çiğdem Batur 2024 yılı itibarıyla 42 yaşındadır.

Çiğdem Batur Nereli?

Çiğdem Batur kimdir sorusunda nereli olduğu da önemli bir noktadır. Ünlü oyuncu Çiğdem Batur Düzce’de doğmuştur. Ancak ailesi Çerkes kökenlidir.

Cigdem Batur Kimdir2

Çiğdem Batur TV Dizileri

Çiğdem Batur kimdir sorusuna cevap verirken oynadığı dizilere değinmek gerekmektedir. Tanınmasını sağlayan Kurtlar Vadisi gibi oynadığı diziler merak konusudur.

Çiğdem Batur’un dizileri ve yer aldığı projeler aşağıdaki gibidir:

YIL

İSİM

TÜR

-

Gençlik Her Zaman

Televizyon Programı

-

Philipp Hotz’un Büyük Öfkesi

Tiyatro

-

Bir Şehnaz Oyun

Tiyatro

-

Kulaktan Kulağa

Tiyatro

-

Macbett

Tiyatro

2004

Alışveriş Çantası

Televizyon Programı

2004-2005

Politika Kulvarı

Televizyon Programı

2006

Savaşta Barışta Türk Ordusu

Televizyon Programı

2006

Gümüş

Televizyon Dizisi

2007-2008

Vazgeç Gönlüm

Televizyon Dizisi

2009-2010

Papatyam

Televizyon Dizisi

2010

Büşra

Sinema Filmi

2010-2015

Kurtlar Vadisi Pusu

Televizyon Dizisi

2013

Baş Belası

Tiyatro

2015

Pinhan

Sinema Filmi

2015

Bizim Hikaye

Sinema Filmi

2016

Ölüm Yakalar

Tiyatro

2017

Deli Gönül

Televizyon Dizisi

2018

Bordo Bereliler 2: Afrin

Sinema Filmi

2019

Şeffaf Oda

Televizyon Programı

2019

Amiral Battı Kaçıyorusss

Tiyatro

2020

Kuaförüm Sensin

Televizyon Programı

Yakında

Eyvah Ramazan Bey

İnternet Dizisi

Ayrıca ünlü oyuncu 2007 yılında Turkcell reklamında da yer almıştır.

Cigdem Batur Kimdir 8

Çiğdem Batur Sevgilisi

Çiğdem Batur kimdir sorularının sorulmasına sebep olan, sevgilisi ve yaptığı paylaşım ünlü oyuncunun hayranları tarafından merak konusu olmuştur.

Çiğdem Batur, Selena dizisinden tanınan Gökhan keser ile sevgilidir. Çift bu yıl Mart’ın sonu Nisan’ın başında el ele görüntülenmiştir.

Cigdem Batur Kimdir 9

Gökhan Keser Kimdir?

Yaptığı romantik paylaşım ile önce Çiğdem Batur’dan sonra hayranlarının da gönlünü fetheden Gökhan Keser merak edilen bir isim olmuştur. Çiğdem Batur kimdir sorusunun sorulmasına sebep olan paylaşımı yapan Gökhan Keser hakkında bilinenler şunlardır:

9 Eylül 1987 tarihinde İzmir’de doğmuştur. 2024 yılı itibarıyla 37 yaşında olan Gökhan Keser aslen Rizeli’dir. 14 yaşında başladığı modellik kariyerinde ilk olarak "Miss & Mr Model 2004" yarışmasında birinci olan Gökhan Keser bununla beraber “Ege Kralı” unvanına sahip olmuştur. Best Model of Turkey 2005 yarışmasında ikinci seçilerek Türkiye’yi yurt dışında temsil etme hakkında erişmiştir.

Mankenliğin yanında hem oyuncu hem de şarkıcı olan Gökhan Keser Ekol Drama Sanat Evi'nde Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca oyunculuk eğitimleri alırken Sevingül Bahadır, Gül Sabar, Kevork Tavityan, Randy Esen'den de şan eğitimi almıştır.

Gökhan Keser adını 2006-2009 yıllarında yayınlanan dönemin popüler dizisi Selena ile duyurmuştur. Yine o dönem Zerrin Özer ve Sıla Gençoğlu gibi isimlerin vokalistliğini yapan Gökhan Keser 2011 yılında müzik kariyerine adım atmıştır. Sıla Gençoğlu ile seslendirdiği “Hadi Oradan” şarkısı uzun süre müzik listelerinde zirvede kalmıştır.

Oyunculuğa bir süre ara veren Gökhan Keser “Survivor 2014 Ünlüler-Gönüllüler” yarışması ile ekranlara dönmüştür. Bu yarışmada elendikten sonra tekrar dizilere dönen Gökhan Keser 2022’de Survivor’da bir kez daha şansını denemiştir.

2024 yılının ilkbaharına girerken Çiğdem Batur ile sevgili oldukları duyulmuştur. Hayranları çiftin ilişkisini ilgiyle takip etmektedir. Sevgilisi Çiğdem Batur’un 13 Temmuz’daki doğum günü için yaptığı paylaşım ile de hayranların beğenisini toplamıştır.